Date companie
 
 
 
 

Dacian Cioloș trimite Corpul de Control la Ministerul Sănătății

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, control, sanatate, ciolos, corpul, dezinfectanti, biocide
 

Măsuri în scandalul dezinfectanților din spitale! Premierul a decis să trimită Corpul de control la Comisia de Biocide de pe lângă Ministerul Sănătății, pentru a verifica dacă au fost respectate criteriile și standardele pentru procedurile acreditate de dezinfectie. Dacian Cioloș spune că nu va ezita să ia măsuri dure, dacă vor fi depistate nereguli.

DACIAN CIOLOȘ, premierul României "O să facem oricum testele, avem probleme și legat de responsabilitatea managerilor de spitale, am cerut măsuri, am trimis Corpul de Control pentru a putea lua decizii cât mai repede. Înțeleg îngrijorările oamenilor, vreau să-i asigur pe toți că n-o să ascund nimic, nu privesc cu superficialitate și îmi voi folosi cele șase luni pentru a lua măsurile care pot fi luate în acest sens."

Printre aceste măsuri nu se numără și schimbarea ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu. Șeful guvernului a declarat că, în momentul de față, nu crede că schimbări de oameni pot să rezolve problemele sistemice. Premierul a dat asigurări populației că nu va ascunde, că nu va neglija și că nu privește cu superficialitate problemele din sănătate. El a mai precizat că Guvernul intenționează să folosească următoarele șase luni pentru a lua măsuri structurale "care chiar dacă nu vor reforma sistemul medical, vor scoate la lumină ce se întâmplă".



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2