Date companie
 
 
 
 

Daruri de sărbători, pentru familii nevoiașe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, sarbatori
 

Sărbătorile au venit și pentru două familii sărace din județul Ialomița. Mai mulți români inimoși, întorși recent din Italia, le-au dus mai multe daruri, printre care haine, dulcuri si lemne pentru încălzire. Prima oprirea fost în satul Misleanu, acolo unde o femeie își crește singură cei trei copii, într-o casă pe jumatate dărâmată. Lemnele primite în dar au fost ca o mană cerească pentru micuții care nici nu au cu ce să se îmbrace.

ambianta cand descarca lemnele din camion

amb plangand
"Îmi pare bine că mi-a dat lemne, ca să pot să încălzesc copiii. Înghețați, nu? Înghețăm, da!"

VOx roman din italia
"E ceva de neimaginat să vezi copii în halul acesta, i-ați văzut la geam, să nu aibă ce mânca, să nu aibă cu ce se încălzi, e greu."

De un cadou nesperat s-au bucurat și doi bătrâni din satul Fundata. Cei doi trăiesc într-o casă cu o singura cameră, fără curent electric și cu nailon în loc de geamuri.

Ambianta
"Uitați, v-am adus un felinar, funcționeaza pe baterii."

Ambianță
"Vedeți că aveti aici pateuri, aveți smântână."

amb tanti plange
"Sunteți bucuroasă, doamnă? Sunt foarte bucuroasă, vă mulțumim mult, sărut mâna!"

Pentru că nu au suficienți bani, cei doi soți mănâncă doar o dată pe zi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Depresia, de sărbători ( 3 Ianuarie 2020 )

  În mini-vacanța de iarnă depresia se accentuează mai mult în rândul oamenilor! Pentru cele mai multe dintre persoane, Sărbatorile de Iarnă înseamnă petrecerea unor momente plăcute împreuna cu prietenii sau familia.

 • Spectacol de dimensiuni impresionante, în Bucovina ( 29 Decembrie 2019 )

  Obiceiurile de iarnă, transmise din străbuni, rămân un reper al identității naționale. În Bucovina, tradițiile reprezintă în continuare o ancoră pentru toți cei care an de an își amintesc de ceea ce ne unește cu adevărat. Suceava a găzduit un spectacol de dimensiuni impresionante: peste 1.500 de urători din întreg județul i-au bucurat pe localnici și turiști timp de aproape 10 ore. Oamenii au urmărit cu entuziasm parada organizată cu ocazia sărbătorilor, transmisă în direct de colegii noștri de la Favorit TV.

 • Sărbători magice, la Național TV ( 24 Decembrie 2019 )

  Noi detalii privind sărbătorile de poveste, la Național TV! Zeci de artiști renumiți vor cânta pentru dumneavoastră, de Crăciun și de Anul Nou. Muzica ușoară și cea populară, dar și cântecele de petrecere, vor aduce veselia și distracția...

 • Distracția continuă la Stâna de Vale! ( 4 Ianuarie 2019 )

  Turiștii prezenți în renumita stațiune din județul Bihor se bucură în continuare de vremea bună și de atracțiile din Parcul Happy Land Adventure. Adulții și copiii au luat cu asalt, încă de la primele ore ale dimineții, pârtiile de schi, săniuș și tubing.

 • 68 de șoferi au depășit limita legală de viteză ( 3 Ianuarie 2019 )

  Muncă intensă a Poliției Rutiere în perioada sărbătorilor de iarnă. În perioada 27 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019 oamenii legii au depistat 68 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 de kilometri la oră. În 14 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze de peste 200 de kilometri la oră. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2