Date companie
 
 
 
 

Daruri de sărbători, pentru familii nevoiașe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, sarbatori
 

Sărbătorile au venit și pentru două familii sărace din județul Ialomița. Mai mulți români inimoși, întorși recent din Italia, le-au dus mai multe daruri, printre care haine, dulcuri si lemne pentru încălzire. Prima oprirea fost în satul Misleanu, acolo unde o femeie își crește singură cei trei copii, într-o casă pe jumatate dărâmată. Lemnele primite în dar au fost ca o mană cerească pentru micuții care nici nu au cu ce să se îmbrace.

ambianta cand descarca lemnele din camion

amb plangand
"Îmi pare bine că mi-a dat lemne, ca să pot să încălzesc copiii. Înghețați, nu? Înghețăm, da!"

VOx roman din italia
"E ceva de neimaginat să vezi copii în halul acesta, i-ați văzut la geam, să nu aibă ce mânca, să nu aibă cu ce se încălzi, e greu."

De un cadou nesperat s-au bucurat și doi bătrâni din satul Fundata. Cei doi trăiesc într-o casă cu o singura cameră, fără curent electric și cu nailon în loc de geamuri.

Ambianta
"Uitați, v-am adus un felinar, funcționeaza pe baterii."

Ambianță
"Vedeți că aveti aici pateuri, aveți smântână."

amb tanti plange
"Sunteți bucuroasă, doamnă? Sunt foarte bucuroasă, vă mulțumim mult, sărut mâna!"

Pentru că nu au suficienți bani, cei doi soți mănâncă doar o dată pe zi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crăciunul Favorit TV, în topul preferințelor ( 28 Decembrie 2020 )

  „Crăciun de poveste”, emisiunea care v-a adus în case și în suflet cele mai frumoase colinde, cântece și dansuri populare, la Favorit TV, v-a bucurat și duminică, pentru că sărbătorile continuă alături de noi! Fascinantul spectacol, adus în inima dumneavoastră de Raluca Diaconu, s-a situat în topul preferințelor iubitorilor de muzică populară autentică. Astfel, o medie de 192.000 telespectatori au urmărit programul Favorit TV, între orele 10.30 și 15.00. La orele prânzului, 312.000 de telespectatori urmăreau alături de noi un Crăciun de poveste.

 • Sfatul nutriționistului, pentru a evita problemele de sănătate după masa de sărbători ( 22 Decembrie 2020 )

  Conform tradiției, românul poartă grija festinului de sărbători. Crăciun, Anul Nou sau Paște înseamnă bucuria de a fi alături de cei dragi, dar și masa încărcată cu bunătăți.

 • Depresia, de sărbători ( 3 Ianuarie 2020 )

  În mini-vacanța de iarnă depresia se accentuează mai mult în rândul oamenilor! Pentru cele mai multe dintre persoane, Sărbatorile de Iarnă înseamnă petrecerea unor momente plăcute împreuna cu prietenii sau familia.

 • Spectacol de dimensiuni impresionante, în Bucovina ( 29 Decembrie 2019 )

  Obiceiurile de iarnă, transmise din străbuni, rămân un reper al identității naționale. În Bucovina, tradițiile reprezintă în continuare o ancoră pentru toți cei care an de an își amintesc de ceea ce ne unește cu adevărat. Suceava a găzduit un spectacol de dimensiuni impresionante: peste 1.500 de urători din întreg județul i-au bucurat pe localnici și turiști timp de aproape 10 ore. Oamenii au urmărit cu entuziasm parada organizată cu ocazia sărbătorilor, transmisă în direct de colegii noștri de la Favorit TV.

 • Sărbători magice, la Național TV ( 24 Decembrie 2019 )

  Noi detalii privind sărbătorile de poveste, la Național TV! Zeci de artiști renumiți vor cânta pentru dumneavoastră, de Crăciun și de Anul Nou. Muzica ușoară și cea populară, dar și cântecele de petrecere, vor aduce veselia și distracția...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2