Date companie
 
 
 
 

Dascalii din Galati protesteaza fata de asumarea raspunderii pe legea Educatiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, profesori, protest, greva, legea educatiei, asumare raspundere
 

Mii de profesori din Galați au încetat lucrul, in semn de protest fata de asumarea raspunderii Guvernului pe Legea Educatiei. Multe școli sunt închise total, iar în altele doar unii profesori au ales sa fie prezenți la ore.

LIDIA ANTONIU - vicepresedinte SIP Galati: "Această lege aruncă sistemul de învățământ într-un haos total. E în semn de solidaritate cu doamna învățătoare Cristiana Anghel, care e dispusă să își sacrifice viața pentru ca statul român să funcționeze ca un stat de drept."

NICOLETA CERNAT - lider sindical GSA Galati: "Protestăm împotriva salariilor de mizerie, suntem nemulțumiți că s-a refuzat în permanență dialogul social! (...) Suntem solidari cu doamna Anghel și solicităm solidaritate din partea colegilor noștri!"

Profesorii si invatatorii din Galati nu sunt singurii protestatari din tara. Mai multe sindicate din educatie au anuntat ca joi sunt in greva, iar federatiile din invatamant au trimis o adresa membrilor de sindicat , in care au recomandat intreruperea activitatii in toate unitatile de invatamant. Unii profesori au anuntat ca sunt in greva japoneza, iar altii au declarat ca intra la ore insa nu vor pune note in catalog.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2