Date companie
 
 
 
 

Datornicii la întreținere din Galați vor primi căldură doar cu plata în avans

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, galati, avans, frig, intretinere, factura, asociatii, agent, termic, datornici
 

Gălățenii, victime colaterale ale datornicilor la întreținere! Cine vrea căldură, trebuie să plătească în avans. Chiar și așa, caloriferele se încălzesc după program: trei ore dimineața, trei ore seara!

AMBIANȚĂ "Să vedeți în ce condiții trăiesc, nici pe vremea lui Ceaușescu n-am stat în asa frig, vă spus sincer! Niciodată, de când locuiesc în acest apartament, de 27 de ani!"

Problema este că suferă și cei care sunt cu plata la zi. Este și cazul unei familii, care, mai mult, a achitat facturile în avans. Cu toate acestea, oamenii îndură frigul din casă.

IULIAN TÂMPEANU, locatar "Eu sunt corect! Să vă arat chitanța. Am un milion și ceva în plus. Ce faci cu cei care sunt la zi!? Eu m-am restrâns de colo, de colo, să fiu un bun platnic, și respect de la cine am? Să vă arăt cum sunt îmbrăcat? Cu vestă, cu bluză de pijama, cu bluză de trening. Mi-am dat fesul, că ați venit dumneavoastră!"

Alte familii, din asociații cu datorii mari, nu primesc deloc agent termic.

VOX "Stăm îmbrobodiți si facem baie doar cu caloriferul electric."

Când vine vorba despre soluții pentru ca oamenii să nu mai înghețe în case, reprezentanții Primăriei ridică din umeri.

AUREL VLAICU, city manager, Primăria Galați "Există o datorie foarte mare către Romgaz, din partea CET-ului și, la rândul său, are de recuperat de la Apaterm, care are la rândul ei de recuperat de la asociații. E un întreg lanț și o întreagă nebunie."

VOX "Noi înghețăm în casă și ei își văd de treaba lor."

Asociațiile din Galați debranșate de la căldură au datorii de peste 21 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2