Date companie
 
 
 
 

De luni, intră în acțiune motocicliștii Poliției Rutiere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, politisti, demonstratie, rutiera, soferi, motociclete
 

Șoferii care nu respectã regulile de circulație au de ce sã se teamã. De luni, motocicliștii Brigãzii Rutiere se întorc pe șosele, dupã sezonul de iarnã. Ei au susținut un antrenament în fața jurnaliștilor, ca sã demonstreze cã sunt gata de acțiune. Brigada Rutierã se bazeazã pe motocicliști, mai ales în orașele mari, unde traficul aglomerat îngreuneazã intervenția cu mașinile.

ANDREI CODÃU, purtãtor de cuvânt, Brigada Rutierã "Se pot strecura mult mai ușor prin traficul bucureștean și asigură în deplinãtate toate acțiunile pe care Brigada Rutierã le desfãșoarã, și vorbim aici de acțiuni complexe, fie cã vorbim de însoțire de coloane oficiale, fie de depistare a conducãtorilor auto care sãvârșesc abateri la regimul rutier."

Polițiștii care conduc bolizii cu sute de cai putere sunt antrenați special pentru misiunile pe douã roți. Pentru cei mai mulți nu este, însã, doar o simplã meserie.

DANA CRISTINA PÂRVA, agent Brigada Rutierã "A fost pasiunea mea dintotdeauna, motoarele, și îmi place foarte mult ceea ce fac. Simt cã sunt liberã. Îmbin utilul cu plãcutul, e nemaipomenit! La apeluri de urgențã, motocicliștii sunt primii care ajung la fața locului. Ai mai multã mobilitate. decât dacã ai fi cu mașina."

Toți motocicliștii de la Rutieră sunt gata sã îi tempereze pe șoferii care nu respectã regulile de circulație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2