Date companie
 
 
 
 

De teama D.N.A., Gigi Becali vrea să se mute în Grecia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : becali, bani, DNA, spalare, grecia
 

Gigi Becali vrea să plece din România, de frica Direcției Naționale Anticorupție! Finanțatorul FCSB a făcut acest anunț chiar în seara de Crăciun. Pus sub acuzare, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, într-un dosar de spălare de bani, el se teme că va ajunge din nou în spatele gratiilor. Prin urmare, Gigi Becali a aplicat pentru obținerea cetățeniei, în Grecia, pentru el și ceilalți membri ai familiei.
"M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Și eu, și toata familia! Pai, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puști, că vrea el să se afirme și inventează acuzații? De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia.” a declarat Gigi Becali, pe un post de televiziune.
Potrivit procurorilor anticorupție, Gigi Becali și nepotul său, Vasile Geambazi, au fost puși sub acuzare pentru spălare de bani, fapte presupus a fi săvârșite în perioada 2014 - 2019. Anterior, în aceeași cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un evaluator desemnat de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, cu consecințe deosebit de grave.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2