Date companie
 
 
 
 

De Ziua Copilului, demonstratie de scrima si dresura de cai, la Baza Tei Toboc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ziua, spectacol, baza, cai, copilului, tei, toboc, scrima
 

Spectacol de Ziua Copilului, in Baza Tei Toboc, din Capitala, organizat de Asociatia "Doctor Horse" si Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. Copiii, parintii si bunicii au urmarit cu aceeasi incantare un spectacol de exceptie, in care lotul national de scrima juniori si-a demonstrat maiestria, la intrecere cu dresorii de cai ai bazei. In plus, un spectacol de teatru ecvestru si săriturile peste obstacole executate de caii de la Tei Toboc au facut deliciul micilor spectatori.

VOX "Mi-au placut foarte mult caii si am invatat sa calaresc."

ILINCA CIOCULESCU, organizator "Administratia lacuri si parcuri si Asociatia "Dr. Horse" a organizat un interesant spectacol pentru copii."

In adapostul Tei Toboc sunt adusi cai abandonati de stapanii lor. De animale se ocupa patru ingrijitori permanenti, ajutati de voluntari.

VOX "Acesti caluti, pe care ii recuperam in conditii destul de proaste, reusesc sa se recupereze daca sunt ingrijiti si pot deveni chiar caluti care pot fi incalecati."

Spectacolul de Ziua Copilului a fost completat de o demonstrație a Poliției Rutiere. Pe parcursul zilei, micutii s-au putut plimba cu trăsurica pentru copii, iar curajosii au avut parte de prima lectie de calarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2