Date companie
 
 
 
 

Debut de an școlar, la Școala nr.59 din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Prima zi de scoala sc 59
 

Clopoțelul primei zile a anului școlar 2022-2023 a sunat, luni, în unitățile de învățământ din întreaga țară. La Școala Gimnazială nr. 59 din București, elevii și profesorii au participat cu emoție la festivitatea de început de an. Alături de ei s-au aflat și părinții copiilor.

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59 "Suntem după trei ani de pandemie, de activitate de șantier, suntem într-o zonă nouă, frumosă și se vede clar zâmbetul lor, revenim la viață, e cântec, e voie bună."

ADRIANA GEORGESCU, director adj., Școala Gimnazială nr. 59 "Este un moment emoționant! După 38 de ani de învâțământ, trăiesc aceleași emoții, an de an. Suntem fericiți că învățăm într-o școală nouă, reabilitată. Avem copii mulți, sperăm ca finalul acestui an să ne găsească sănătoși cu rezultate minunate la învâțătură."

După mesajul de bun venit din curtea școlii, elevii claselor pregătitoare au fost invitați de dascăli în sălile de curs. Și pentru că a fost o ocazie specială, părinții au avut și ei voie să-i însoțească.

AURORA IONESCU, cadru didactic, Școala Gimnazială nr. 59 "Suntem clasa pregătitoare B, clasa bufnițelor înțelepte."

RODICA NICULESCU, părinte "Și-a pregătit ghiozdanul, și-a pregătit penarul, era nerăbdătoare să-l umple. Se juca cum mă așez eu în bancă, cum îmi scot eu pachețelul."

MATEI, elev clasa pregătitoare "Am șase ani și am venit în clasa începătoare ca să învăț pentru celelalte clase."

MARA, elevă clasa pregătitoare "Mă cheamă Mara și am deja două prietene"

CRISTINA RADU, cadru didactic, Școala Gimnazială nr. 59 "Mititei, drăgălași, cu speranță. Și noi la fel sperăm, să reușim cât mai multe să facem."


Debut de an școlar, la Școala nr.59 din București

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2