Date companie
 
 
 
 

Debut pe piața muzicală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Octombrie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : castigatoare AMARA 2023
 

Talentata Delia Racu, laureata Trofeului Tinereții Amara 2023, vine cu o surpriză pentru iubitorii de muzică bună. La scurt timp după ce s-a impus la Amara, Delia Racu a lansat piesa "Te-am iubit cum am știut". Piesa este compusă de producătorul muzical Silviu Păduraru și are și un videoclip pe măsură. El reușește să cuprindă esența piesei și ne transportă într-o lume a emoțiilor profunde, a iubirii și nostalgiei. Artista ne-a dezvăluit povestea piesei.

DELIA RACU, artistă

"Povestea duce oarecum către o iubire care se termină într-un mod poate mai trist, dar nu foarte dramatic. O iubire de vară care lasă în urmă si ceva amintiri frumoase, dar de care ne aducem aminte cu bucurie chiar dacă s-a terminat într-un mod neplăcut.”

DELIA RACU

,,Ne-am consultat și am stabilit să facem videoclipul la Amara în semn de mulțumire pentru organizatorii festivalului și în funcție de cadrele pe care le-am stabilit, povestea videoclipului, firul poveștii.’’

Festivalul Amara este organizat anual de Consiliul Județean Ialomița și este dedicat descoperirii de noi talente pentru industria muzicală românească.

AMBIANȚĂ MUZICALĂ


Debut pe piața muzicală

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2