Date companie
 
 
 
 

Decanul Facultății de Economie din Cluj, în stare foarte gravă, după ce a cãzut de pe o clãdire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, sinucidere, cazut, anchetatori, cladire, stare, grava, economice, tentativa, facultate, decan, stinte, birouri
 

Accident cu multe semne de întrebare, la Cluj-Napoca! Decanul Facultății de Științe Economice din cadrul Universității "Babeș-Bolyai" a ajuns în stare foarte gravă, la spital, după ce a căzut în gol, de la șapte metri înălțime, de pe o clădire de birouri din oraș. Bărbatul a fost gãsit prãbușit pe trotuar chiar de soția sa, care a chemat ambulanța. Rănitul a fost dus la Spitalul Județean Cluj.

prin telefon: MONICA COSTIN, director de îngrijiri, Spitalul Județean Cluj "A fost adus o persoană de sex masculin instabil hemodinamic, cu fracturei ale bazinului, fracturi costale și a coloanei lombare, cu traumatism cranio-cerebral. A fost investigat, i s-a fãcut investigare CT.  S-a luat decizia de a fi monitorizat în sectia de terapie intensivã. Prognosticul este rezervat."

Anchetatorii nu exclud varianta unei tentative de sinucidere, mai ales că apropiații profesorului spun că a mai încercat de câteva ori să-și ia viața. Gestul profesorului i-a șocat pe colegii săi.

prin telefon: LAURA IRIMIȘ, purtător de cuvânt, U.B.B. Cluj "E un fapt regretabil, indiferent dacã vorbim despre sinucidere sau accident, lucru asupra căruia nu ne putem pronunța, atâta timp cât e în derulare o anchetã a poliției. Tot ce putem spune noi, ca universitate, în calitate de colegi, e cã suntem alãturi de el, de familia domniei sale."

Cunoscuții profesorului spun că acesta ar mai fi avut și alte tentative de sinucidere. În urmă cu doi ani, el a lăsat un bilet de adio familiei, apoi s-a dus într-o pădure de la marginea orașului și a încercat să se spânzure. Rudele l-au găsit, însă, la timp. În ceea ce privește starea sa de acum, medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2