Date companie
 
 
 
 

Decretul pentru prelungirea stării de urgență, semnat de președinte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : urgenta, decret, stare, iohannis, prelungire
 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, prelungirea stării de urgență pe teritoriul României cu încă 30 de zile. Șeful statului a declarat că decizia a fost luată ca urmare a faptului că „numărul persoanelor infectate și decesele provocate cresc zilnic într-un ritm altert” și nu există semne de încetinire a epidemiei. În noul decret se mențin interdicțiile stabilite la jumătatea lunii martie, dar sunt adăugate și alte măsuri. După semnarea decretului de către președinte, în cinci zile, Parlamentul trebuie să dea un vot de încuviințare a prelungirii stării de urgență. Textul declarației șefului statului cu precizări privind prevederile noului decret a fost postat deja pe site-ul presidency.ro al Administrației prezidențiale. Declarația integrală a președintelui poate fi accesată pe site n24plus.ro.


Decretul pentru prelungirea stării de urgență, semnat de președinte

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Starea de alertă va fi prelungită, a anunțat Klaus Iohannis ( 15 Iulie 2020 )

  Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile! Anunțul a fost făcut de către șeful statului, Klaus Iohannis, după o întrevedere cu premierul Ludovic Orban, precum și cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali.

 • Persoanele afectate de inundații, sprijinite de către autorități ( 24 Iunie 2020 )

  Șeful statului, îngrijorat din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd în majoritatea regiunilor țării! Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate românilor afectați de efectele vremii nefavorabile și a dat asigurări că aceștia vor fi ajutați.

 • Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții ( 9 Iunie 2020 )

  Se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai putine restricții, a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, după ședința de la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban...

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • Aer mai curat, în perioada stării de urgență ( 21 Mai 2020 )

  Mai puțină activitate umană, mai puțină poluare! În cele două luni de stare de urgență am respirat aer mai curat. O demonstrează măsurătorile din satelit realizate de compania românească Terrasigna.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2