Date companie
 
 
 
 

Delegația F.M.I., la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fmi, acord, buget, rectificare, bucuresti, economie, dumitru, proiecte, delegatia, voinea, sova, misiunea, lagarde, schaechter
 

Misiunea comună a Fondului Monetar Internațional, Comisiei Europene și Băncii Mondiale s-a întâlnit luni la București cu președintele Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru, și cu reprezentanții Bursei de Valori București. De asemenea, experții F.M.I. au discutat cu ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea și cu ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine, Dan Șova. Discuțiile au vizat execuția și rectificarea bugetară, dar și implementarea bugetului de investiții al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale. Delegația F.M.I. este condusă de Andrea Schaechter, care l-a înlocuit pe Erik de Vrijer, în funcția de șef al misiunii Fondului în România. Delegația oficialilor străini va rămâne la București până pe 31 iulie, pentru a discuta cu autoritățile române evoluțiile economice recente, coordonatele politicilor monetare și fiscale, precum și progresul reformelor structurale. Săptămâna trecută, timp de două zile, în România s-a aflat și directorul general al Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde, care a anunțat probabilitatea ca România să semneze un nou acord de tip preventiv cu FMI.

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Investițiile publice, absolut necesare ( 29 Iulie 2020 )

  Banii europeni, atât de așteptați în țară pentru recuperarea economiei, nasc în continuare controverse. Fostul europarlamentar și actual coordonator al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, atrage atenția asupra termenelor stricte în care România trebuie să se încadreze pentru accesarea fondurilor europene.

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2