Date companie
 
 
 
 

Democrație și Protest

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : expozitie, fotografii
 

Expoziție deosebită la Teatrul Național "I. L. Caragiale" din București! Gândită ca un arc între trecut și prezent, expoziția ”Democrație și Protest” a reunit fotografii din colecții de arhivă, unele neexpuse până acum publicului larg.

RĂZVAN ORĂȘANU, co-inițiator ”Democrație și Protest”

"Acest vernisaj strânge 70 de ani de istorie............ să învățăm că istoria nu începe cu noi."

ION CARAMITRU, actor
"Extrem de important și semnificativ pentru....... și pentru ceea ce nu trebuie să uităm pe de altă parte. "

IOAN ANDREI GHERASIM, președinte Fundația Corneliu Coposu
"Poporul român a arătat încă de acum 74 de ani.... generația tânără"

Fotografiile și instalațiile expoziției au propus o analiză comparativă a protestelor din România din ultimii 75 de ani. Ineditul expoziției a venit din forma de prezentare a fotografiilor de arhivă. Este relevant cum între perioade istorice și contexte cultural-politice foarte diferite, esența protestului apare identică, astfel privitorul a fost pus să analizeze instantaneele surprinse, și să își formuleze propriile concluzii. Expoziția va putea fi vizitată până pe 14 octombrie între orele 10.00 și 18.00. Intrarea este gratuită.


Democrație și Protest

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo ( 6 Octombrie 2019 )

  Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt...

 • Branduri de renume la prețuri mici, la cea mai mare expoziție de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată la ROMEXPO ( 5 Octombrie 2019 )

  Omul are nevoi și în funcție de anotimp, iar una dintre aceste nevoi este aceea de împrospătare a garderobei. Dacă se poate, cu lucruri de calitate, la prețuri accesibile. Cea mai mare expoziție de haine, cu vânzare, organizată...

 • Expoziția „Eli Lotar 1905-1969”, la Muzeul Colecțiilor de Artă ( 20 Aprilie 2019 )

  Expoziție de zile mari, la Muzeul Colecțiilor de Artă din București! Este vorba de expoziția „Eli Lotar 1905-1969”, dedicată unuia dintre cei mai importanți fotografi ai avangardei pariziene.

 • Vernisaj impresionant al expoziției artistei Carmen Olteanu ( 8 Decembrie 2018 )

  Cadouri de suflet pentru iubitorii de artă! Expoziția personală a artistei Carmen Olteanu, intitulată „Homo ludens”, alături de lucrările elevilor săi de la Fundația Cultural-Artistică THOTART a fost inaugurată la Biblioteca Metropolitană București. Doctor în Arte Plastice și Decorative, Carmen Olteanu are în palmares multiple expoziții în mai multe județe, dar și în București, lucrările ei regăsindu-se în colecții particulare din țară și din străinătate.

 • Povestea boabelor de cacao, în 40 de fotografii ( 17 Noiembrie 2018 )

  Povestea boabelor de cacao, într-o expoziție de fotografie de excepție! În București a avut loc vernisajul unei selecții de 40 de fotografii în care au fost comprimate emoțiile, trăirile și provocările pe care le-a avut fotograful Sandu Cuturela în Congo. Ideea expoziției "L`amour du Congo" s-a născut din pasiunea lui pentru fotografie și pentru Africa.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2