Date companie
 
 
 
 

Demolări în parcurile bucureștene

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, herastrau, control, primaria, bucuresti, extindere, autorizatie, parc, directia, demolare, locala
 

Odată cu venirea primăverii, au început demolările în parcurile din Capitală. Reprezentanții Direcției Generale de Poliție Locală și Control din cadrul Primăriei Municipiului București au început demolarea unei noi construcții amplasată ilegal pe domeniul public, în Parcul Herăstrău. Inspectorii spun că proprietarul restaurantului a extins construcția mai mult decât îi permitea legea.

MIHAI STANISLAV, șef serviciu, Primăria Municipiului București "- A existat o autorizație pentru construcție cu caracter provizoriu în cursul anilor '90, dar își pierde efectul, odată ce au fost modificate toate construcțiile. Respectiv nimic din ceea ce este pe teren nu mai apare conform fostei autorizații. - Ca și suprafață, e mai mare decât era în avizul de constructie? - Sigur că da, este dublă."

Avocatul proprietarului restaurantului susține că demolarea constructiei este un abuz, și că există documente pentru toată suprafața.

ILIE POPESCU, avocat "Există o autorizație de construire pentru executare de lucrări din 1991, care este valabilă până în prezent, inclusiv pentru extinderea construcției și terasa de vară. Toate acțiunile Primăriei au fost abuzive."

In ultimii 5 ani, în Capitală au fost desființate aproximativ 1.500 de construcții cu caracter provizoriu sau definitiv, amplasate pe domeniul public sau privat al statului, fară autorizație de construcție. Prin desființarea acestora, s-au redat domeniului public 130.400 metri pătrați de spațiu verde.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2