Date companie
 
 
 
 

Demonstrații de Ziua Pompierilor, în Parcul Izvor din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, demonstratii, spectatori
 

Atmosferă destinsă, pentru pompierii bucureșteni, care și-au sărbătorit în avans ziua, prin demonstrațiile de îndemânare organizate în Parcul Izvor. Publicul a avut ocazia să-și testeze abilitățile, ba chiar să fie pompieri pentru câteva ore.

AMBIANȚĂ

Sute de pompieri au alergat aproape trei kilometri în mai puțin de zece minute.

DANIEL VASILE, purtător de cuvânt, I.S.U. București: "La Crosul Pompierilor, ediția a 7-a, au participat peste 300 de angajați ai MAI, dar și civili. (...) Câștigătorii au primit diplome și cupe."

Locul întâi a fost ocupat de un pompier de la Detașamentul Palatului Parlamentului. De patru ani, de când concurează, nimeni nu se mai poate apropia de medalia de aur.

IONUȚ ROLEA, Detașamentul Palatului Parlamentului: "Fac mișcare în mod constant. Îmi place mișcarea și, pe lângă faptul că înseamnă sănătate, ne ajută și în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu."

Spectatorii au putut să probeze costumele pompierilor și să ajute la demonstrațiile de descarcerare.

VOX copil: "Mie mi-a plăcut cum m-a ridicat sus de tot."

Pe data de 13 septembrie, pompierii bucureșteni sărbătoresc împlinirea a 164 de ani de existență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2