Date companie
 
 
 
 

Deputatul PC de Buzău, Gheorghe Coman, prins în flagrant în timp ce lua mită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : deputat, pc, buzau, coman, mita, flagrant, procurori, DNA, gheorghe
 

Cursă contracronometru, la Buzău, pentru reținerea unui parlamentar, prins în flagrant în timp ce lua mită! Este vorba despre Gheorghe Coman, un deputat ales pe listele PPDD, care, ulterior, a migrat la PC. El a fost interceptat de procurorii D.N.A. în timp ce lua mită 3.000 de lei. Parlamentarul se afla în mașină și, în momentul în care oamenii legii i-au bătut în portieră, a fugit. Fugarul a reușit să se ascundă de polițiști aproape 24 de ore. A fost, însă, prins în trafic, după un scenariu demn de filmele de acțiune de la Hollywood.

LUCIAN ONEA, procuror șef, D.N.A. Ploiești "Cu ocazia organizării flagrantului, persoana învinuită a reușit să se sustragă, fugind cu autoturismul proprietate personală de la locul faptei!"

Potrivit anchetatorilor, deputatul Gheorghe Coman a cerut peste 3.000 de lei, de la șeful Direcției de Sănătate Publică Buzău, pentru a-și acoperi o parte din cheltuielile cu organizarea conferinței în urma căreia a fost ales la șefia organizației PC.

AMBIANȚĂ "- Cum vi se par aceste acuzații? - Nu știu! Deocamdată, nu știu nimic. - Ați cerut bani celor de la D.S.V.? - Nu am cerut niciun ban!"

Deocamdată Gheorghe Coman a fost suspendat din calitatea de membru PC. Plenul Parlamentului va vota, pe 27 decembrie, propunerea de ridicare a imunității în cazul său.

AMBIANȚĂ "- S-a cerut Parlamentului ridicarea imunității, cum comentați? - Nu cred!"

Potrivit declarației de avere, deputatul PC de Buzău are o casă și 8 terenuri cu suprafața de 19.000 de hectare. Deține însă și o firmă, care a contractat cu statul lucrări de asfaltare a drumurilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2