Date companie
 
 
 
 

Deputatul PD-L, Dan Păsat , pledeaza "nevinovat"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, arestat, preventiv, DNA, pasat, nevinovat
 

Nu merit să fiu arestat preventiv și voi pleda nevinovat, spune democrat-liberalul Dan Păsat! Deputatul cercetat de DNA pentru infracțiuni de șantaj spune că are și probe care dovedesc acest lucru. Cu toate acestea, Păsat suține că se mai gândește dacă va solicita ridicarea imunității parlamentare.

DAN PĂSAT, deputat PD-L "Voi pleda cã sunt nevinovat si cã nu merit sã fiu arestat preventiv. Oricum mã simt nevinovat. Sunt nevinovat si am probe în dosar si, din pacate, poate am gresit cã nu le-am prezentat, dar o sã o fac si pe asta, ca sa vadã toatã lumea ca creditorii sunt arestati si debitorii trebuie lãsati în libertate."

În noiembrie, anul trecut, Direcția Națională Anticorupție a trimis Comisiei juridice a Camerei Deputaților o solicitare de încuviințare a arestării preventive a deputatului PD-L de Giurgiu Dan Păsat. El este acuzat că a obținut prin șantaj beneficii necuvenite din contracte de achiziții publice derulate de o firmă a sa cu mai multe primării din județul Giurgiu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2