Date companie
 
 
 
 

Deputatul PDL, Viorel Arion, are sute de contracte incheiate cu statul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, deputat, contracte, hunedoara, stat, arion
 

Un parlamentar PD-L din Hunedoara este pe cale sa bata recordul la contracte incheiate cu statul. Deputatul Viorel Arion a reușit să deruleze nu mai puțin de 265 de contracte cu diverse instituții. El a reusit o astfel de performanta prin cele trei firme la care este acționar. Printre firmele cu care deputatul are contracte se numără Electrocentrale Deva, Minvest Deva, Casa Județeană de Pensii și Asigurări Sociale, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, AJOFM. Cele mai multe contracte au fost încheiate pentru service calculatoare și achiziții.

VIOREL ARION, deputat PDL "Nu sunt multe firme, sunt multe contracte, dar sunt mici ca valoare. Aceste contracte nu le-am închiat pe perioadă, când mi-am exercitat mandatul, ci ele sunt o continuare a contractelor de pe vremea când nu făceam politică."

Parlamentarul iși pune, insa, întrebări din punct de vedere moral.

VIOREL ARION, deputat PDL "Din punct de vedere legal, nu e nimic ilegal. Din punct de vedere moral, îmi pun și eu anumite semne de întrebare și voi reflecta dacă voi mai continua în afaceri sau în politică."

Seful pedelistilor din Hunedoara incearca sa-i aline framantarile.

DORIN GLIGOR, președinte, filiala PDL Hunedoara "Dacă aceste contracte sunt legale, cred că sunt și morale, dacă nu și-a folosit această calitate."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2