Date companie
 
 
 
 

Deputatul suspectat de luare de mită, cercetat în libertate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parlament, coman, mita, cercetat, recurs, flagrant, DNA, libertate, imunitate, gheorghe
 

Deputatul PC, Gheorghe Coman, va fi cercetat în libertate! După ce, vineri, Parlamentul s-a întrunit special și i-a ridicat imunitatea, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins propunerea de arestare preventivă. D.N.A. a făcut, însă, recurs.

BOGDAN VLAD, avocat "Chiar dacă am accepta ideea că sunt indicii că s-a comis acea infracțiune, chiar și în ipoteza asta, arestarea preventivă n-ar fi justificată! S-a luat, de judecător, o măsură preventivă, dar nu arestarea. Obligarea de a nu părăsi țara."

Gheorghe Coman a fost adus cu mandat la D.N.A., pentru audieri, însă a refuzat să stea de vorbă cu procurorii.

GHEORGHE COMAN, suspect "- Justiția să își facă datoria. - Vă e teamă? - Nu!"

La ieșirea de la DNA, deputatul a susținut că nu a luat mită.

GHEORGHE COMAN, suspect "- Ați încercat să vă sustrageți? - Nu! Nu există așa ceva! - Au găsit bani asupra dumneavoastră? - Nu!"

Potrivit procurorilor, Gheorghe Coman a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 3.000 de lei, pentru menținerea în funcție a directorului D.S.V. Buzău. El a fugit, însă, de la locul flagrantului, cu banii asupra lui. Mai mult, a fost la un pas să-i lovească pe oamenii legii cu mașina. Deputatul este la primul mandat în Parlament. A fost ales din partea PP-DD, dar, la scurt timp după alegeri, a migrat la PC.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2