Date companie
 
 
 
 

Deputatul UNPR, Mihail Boldea, este cercetat pentru fals si inselaciune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, ilegale, galati, deputat, inselaciune, fals, procurori, unpr, terenuri, diicot, afaceri, boldea
 

Procurorii DIICOT Galați au reușit să destructureze o rețea, formată din 22 de persoane, care opera în domeniul afacerilor ilegale cu terenuri. Printre suspecți se numără și deputatul UNPR Mihail Boldea, care a fost reținut alături de alte șapte persoane, sub acuzația de înșelăciune, fals în înscrisuri și uz de fals. Boldea îi acuză, însă, pe procurorii DIICOT de abuz.

AMBIANȚĂ "- Sunteți vinovat? De ce sunteți aici? De ce sunteți acuzat? Ce vi s-a spus, de ce sunteți aici?

MIHAIL BOLDEA, deputat UNPR "Dacă vreți să discutăm concret, vorbim de un abuz al DIICOT, un abuz normal în România zilelor noastre, un abuz pe care îl vede toată lumea și nimeni nu intervine cu nicio măsură."

Potrivit anchetatorilor, suspecții identificau imobile și terenuri, pe care, cu ajutorul unor hotărâri judecătorești falsificate, le treceau pe numele unor membri ai grupării. Apoi le vindeau contra unor sume mari de bani. Prejudiciul adus bugetului de stat a fost estimat la peste 1 milion de euro. Cât despre păgubiți, aceștia se tem că vor fi evacuați din casele lor.

VALENTINA TONIȚĂ, păgubită "Asta mă face să cred că rețeaua este mai mare. Nu neg faptul că capul rețelei este deputatul Boldea Mihail, pentru că am aflat ulterior lucrurile astea, tot de Boldea Mihail."

Mihail Boldea este avocat în Galați. Din 2008, a intrat în Parlamentul României, ca deputat ales pe listele PDL. Pe data de 19 septembrie 2011, și-a anunțat demisia din PDL, declarându-se nemulțumit, în primul rând, de organizația de Galați, condusă de Mircea Toader. Pe 27 septembrie 2011, Mihail Boldea s-a înscris în UNPR. În dosar, apare și numele lui Bogdan Boza Alexandru, contracandidatul Elenei Băsescu, la alegerile din 2008, pentru funcția de secretar general al Tineretului PDL.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2