Date companie
 
 
 
 

Descinderea gresita a mascatilor din Ilfov a intrat in atentia ministrului de Interne

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : casa, Camataru, mascati, barbat, pantelimon
 

Cazul bărbatului din Pantelimon, care s-a trezit cu mascații în casă a intrat in atentia ministerului de Interne. Institutul pentru Politici Publice i-a cerut lui Traian Igaș să ia măsuri in cazul celor vinovați.

ȘTEFAN MIHAI, victimă "S-a sculat băiatul, a auzit zgomote, a dechis ușa, au tăbărât pe el, i-au zis să nu miște. Cum am ieșit pe hol m-am pomenit cu o mână în piept și m-au izbit de perete. Taci din gură, a scos pistolul și mi l-a pus sub barbă."

Dintr-o greseala, familia din comuna din Pantelimon s-a ales cu ușile si geamurile sparte și cu o sperietură sora cu moartea. După ce si-au dat seama că au încurcat casa, mascații au plecat așa cum au venit.

ȘTEFAN MIHAI, victimă "După aceea m-a întrebat că cine-i Ursu. Și într-un târziu zice: voi sunteți de vină, e vina voastră că sunteți mai multe imobile cu același număr!"

Un caz asemănător s-a produs în urmă cu câteva luni, în comuna ilfoveană Ghermănești. Mascații, care il cautau, de fapt, pe Nuțu Balint, fiul lui Nuțu Cămătaru, au năvălit atunci în locuința unui om de afaceri nevinovat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2