Date companie
 
 
 
 

Descinderi ale politistilor de frontierã din Caras-Severin, la mai multe case din Zlatita

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : contrabanda, politisti, descinderi, mascati
 

Descinderi in lant la Caras-Severin!Politistii de frontierã însotiti de mascati au verificat casele si masinile mai multor persoane acuzate de contrabandã cu tigãri. Patru persoane au fost ridicate de politisti din localitatea Zlatita si duse la audieri. Una dintre ele a fost retinutã si va fi prezentatã astãzi Judecãtoriei Oravita cu propunere de arestare preventivã. La domicillile lor, politistii de frontierã au gãsit bani si liste cu cei care luau tigãri de contrabandã pe datorie de la membrii retelei.

AMBIANTÃ: (îi bagã în dubã pe contrabandisti)

IASMINA MAGHIAR, purtãtor de cuvânt al IJPF CS: "În urma actiunilor au fost ridicate bunuri, înscrisuri si sume de bani. Patru persoane au fost conduse la sediul IJPF Caras Severin pentru continuarea cercetãrilor."

Grupul infractional este urmãrit de mai mult timp de politisti. Contrabandistii intrduceau în tarã tigãri din Serbia si le vindeau în pietele din Oravita si Moldova Nouã.

CRISTINEL BUCURICÃ, procuror: "Se efectueazã cercetãri pânã la acest moment fatã de opt persoane din care douã în stare de arest, pentru furt calificat, contrabandã în formã continuatã si evaziune fiscalã."

La începutul sãptãmânii trecute, unul dintre membrii retelei a fost prins la frontierã cu tigãri de contrabandã ascunse în motorul masinii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2