Date companie
 
 
 
 

Descinderi in casele lui Bercea Mondial

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, dosar, locuinte, sechestru, descinderi, bercea, mondial, mituit, mircea
 

Descinderi in locuintele lui Bercea Mondial! Peste 200 de polițiști și jandarmi din județul Olt au controlat casele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, precum si ale fraților săi. Cercetarile au vizat evaziunea fiscală și spălarea de bani. Surse din cadrul anchetatorilor spun că Mircea Băsescu, fratele președintelui țării, ar fi fost mituit de Bercea cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni în dosar, urmând ca acesta să mai primească 400.000 de euro, scrie cotidianul Adevărul. Anchetatorii au cautat si un document care ar dovedi faptul cã Bercea a plãtit 500 de mii de euro unui medic, ca sã-i dea acte cu ajutorul cãrora sã iasã din închisoare. A fost instituit sechestru pe casele lui Bercea si ale fratilor lui.

AMBIANTÃ "-Ce sã ridice? -Au vãzut ceva? Nu e casa mea, e casa mamei. -Ce au gãsit? -Nu stiu. Stati sã vinã procurorul sã sã vedem care e."

AMBIANTÃ "-Am venit sã verificãm contul ãla de 500.000 de euro care ziceai tu cã... -Aveti toate dovezile sã verificati. Eu stau la dsipozitia dmneavoastrã. -Fratele tãu a zis sã te verificãm si pe tine, cã si tu ai niste probleme. Da. Vreau sã verificati de la A la Z.

AMBIANTÃ "Sunt banii nostri. Auzi când o face Bercea un chef sã vii iar sã mãnânci sã bei."

VOX "Dacã, noi plecãm toti, noi avem o lunã de când l-au arestat pe Bercea, noi am venit din Italia, uite masina mea de Italia. -Ce pãrere aveti de descinderea de astãzi? -Eu am venit cã am auzit cã l-au arestat, cã altfel stãteam în Italia, noi muncim."

AMBIANTÃ: "Ia mâna de pe mine."

Fratele președintelui Traian Băsescu neagă implicarea în dosarele lui Bercea Mondial. Mircea Basescu spune că niciodată nu a discutat cu Anghel Sandu sau cu vreo rudă a acestuia despre posibilitatea de a interveni el sau vreun membru al familiei sale în soluționarea vreunui dosar. Anchetatorii au decis să deschidă casele cu bani din locuințele rudelor lui Bercea Mondial, după ce intr-un imobil din Slatina aparținând unuia dintre frații lui Bercea a fost găsită suma de 200.000 euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2