Date companie
 
 
 
 

Descinderi in casele lui Bercea Mondial

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, dosar, locuinte, sechestru, descinderi, bercea, mondial, mituit, mircea
 

Descinderi in locuintele lui Bercea Mondial! Peste 200 de polițiști și jandarmi din județul Olt au controlat casele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, precum si ale fraților săi. Cercetarile au vizat evaziunea fiscală și spălarea de bani. Surse din cadrul anchetatorilor spun că Mircea Băsescu, fratele președintelui țării, ar fi fost mituit de Bercea cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni în dosar, urmând ca acesta să mai primească 400.000 de euro, scrie cotidianul Adevărul. Anchetatorii au cautat si un document care ar dovedi faptul cã Bercea a plãtit 500 de mii de euro unui medic, ca sã-i dea acte cu ajutorul cãrora sã iasã din închisoare. A fost instituit sechestru pe casele lui Bercea si ale fratilor lui.

AMBIANTÃ "-Ce sã ridice? -Au vãzut ceva? Nu e casa mea, e casa mamei. -Ce au gãsit? -Nu stiu. Stati sã vinã procurorul sã sã vedem care e."

AMBIANTÃ "-Am venit sã verificãm contul ãla de 500.000 de euro care ziceai tu cã... -Aveti toate dovezile sã verificati. Eu stau la dsipozitia dmneavoastrã. -Fratele tãu a zis sã te verificãm si pe tine, cã si tu ai niste probleme. Da. Vreau sã verificati de la A la Z.

AMBIANTÃ "Sunt banii nostri. Auzi când o face Bercea un chef sã vii iar sã mãnânci sã bei."

VOX "Dacã, noi plecãm toti, noi avem o lunã de când l-au arestat pe Bercea, noi am venit din Italia, uite masina mea de Italia. -Ce pãrere aveti de descinderea de astãzi? -Eu am venit cã am auzit cã l-au arestat, cã altfel stãteam în Italia, noi muncim."

AMBIANTÃ: "Ia mâna de pe mine."

Fratele președintelui Traian Băsescu neagă implicarea în dosarele lui Bercea Mondial. Mircea Basescu spune că niciodată nu a discutat cu Anghel Sandu sau cu vreo rudă a acestuia despre posibilitatea de a interveni el sau vreun membru al familiei sale în soluționarea vreunui dosar. Anchetatorii au decis să deschidă casele cu bani din locuințele rudelor lui Bercea Mondial, după ce intr-un imobil din Slatina aparținând unuia dintre frații lui Bercea a fost găsită suma de 200.000 euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Descinderi la evazioniști ( 8 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor din Capitală în București și în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare. Au fost efectuate percheziții în județele Ilfov, Călărași, Mehedinți, Buzău, Dolj, Ialomița și Sibiu.

 • 51 de locuințe sunt jefuite, zilnic, în România ( 1 Octombrie 2020 )

  Amenințări noi, riscuri vechi! Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, românii au fost obligați, mai mult ca niciodată, să stea acasă, pentru siguranța lor și a celor dragi. Asta nu i-a descurajat însă pe hoți.

 • Nicușor Dan și-a proclamat victoria, chiar după închiderea scrutinului ( 28 Septembrie 2020 )

  Rezultatele parțiale după numărarea voturilor de la scrutinul pentru alegerile locale confirmă victoria candidatului susținut de PNL și USR-PLUS, Nicușor Dan, în cursa pentru Primăria Capitalei. Aseară, după...

 • Procurorii au clasat dosarul 'Sparanghelul' ( 24 Iulie 2020 )

  Dosarul „ Sparanghelul” a fost clasat de procurori, pe motiv că nu s-a comis nimic ilegal! Ancheta în acest caz a început în prima parte a lunii aprilie, după ce Biroul de Poliție Transporturi Aeriene Cluj s-a sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce aproape 2.000 de oameni, veniți din toate zonele țării, s-au imbulzit, fără a respecta condițiile de distantare, așteptând să fie preluate de curse charter pentru a ajunge la munca, la fermele de sparanghel din Germania.

 • Interceptările S.R.I. din dosarul afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu, nule ( 17 Iulie 2020 )

  Curtea de Apel București a constatat nulitatea interceptărilor SRI, în dosarul milionarului Sorin Ovidiu Vîntu, judecat pentru cumpărare de influență. Direcția Națională Anticorupție are termen două săptămâni...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2