Date companie
 
 
 
 

Descinderi in forta la palatele romilor din Strehaia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, infractiuni, inselaciune, locuinte, politisti, fiscala, economice, strehaia, perchezitionate
 

Șapte locuințe din Strehaia, județul Mehedinți, au fost perchizionate de peste o sută de polițiști, care încercau să descopere infracțiunile economice comise de administratorii unor societăți comerciale.

AMBIANȚÃ "Ne omoarã mascații în casã. A rãmas românul stăpân pe noi."

AMBIANȚÃ "- Nu știu unde e cheia. La fatã. Mãdãlina, nu știu unde a pus-o. - Dacã nu, îl luãm așa. - Poți sã-l iei și acasã șefu`. Dã-mi 5 milioane pe el și ți-l dau. - Te rog sã mã însoțești la sediul Poliției sã te audiez. - Pãi trebuie sã vinã avocații."

Persoanele în cauză sunt suspectate de prejudicierea bugetului de stat cu peste trei milioane lei.

NICOLAE LOHON, purtator de cuvant, I.P.J. Mehedinti "Peste 110 polițiști din cadrul I.P.J. Mehedinți au descins la șapte locații din orașul Strehaia, locații ce aparțin administratorilor mai multor societãți care au comis mai multe infracțiuni economice."

AMBIANȚÃ "Aveți firmã? - Nu am nicio firmã. - Soþul? - Nu știu. N-am. Atunci de ce au venit la dvs.? - Nu știu ce cautã. Lasã-mã, intru la mine în casã. Ce fac? Stau la poartã?"

AMBIANȚÃ "- Nu știu de ce au venit mascații la noi. Nu ne lasã. Uite. - Aveți firme? - Nu știu."

Polițiștii au ridicat mai multe documente și ștampile. Șase persoane, printre care și responsabilul unei societăți de exploatare a cărbunelui din Motru, au fost duse la I.P.J. Mehedinți, pentru audieri. Capetele de acuzare sunt înșelăciune și evaziune fiscală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2