Date companie
 
 
 
 

Descinderi la centrele de colectare a fierului vechi, din Dâmbovița și Giurgiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, hoti, politisti, descinderi, vechi, Giurgiu, fier
 

Hoții de fier vechi, din județele Dâmbovița și Giurgiu, au pus pe jar autoritățile! Peste 300 de polițiști și jandarmi au descins la adresele a opt bărbați de etnie romă, suspectați de evaziune fiscală și de spălare de bani. Patru dintre presupușii infractori își desfășurau activitatea în localitățile dâmbovițene Mătăsaru și Contești.

VOX "- De unde luați fierul? - Cum de unde? De unde găsim! - Avem centre de colectare. Avem, cu acte în regulă. - Nu știți că toată țara a dat-o la fier vechi!?! S-a distrus! Cine? Ștabii, conducerea țării."

AMBIANȚĂ "- V-ați pregătit de atac? – Nu, fac la proțap, aici. – De unde faceți rost de fier? – De pe unde găsim, pe la ăla, pe la ăla. – Furat? – Eeee, furat! De unde!? De prin gropi, de prin gunoaie. – Și unde îl vindeți? Ce faceți cu el? – Eeee, ce facem!"

Oamenii legii au adus la audieri și patru suspecți din județul Giurgiu. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente, pe baza cărora, anchetatorii speră să stabilească modul în care suspecții au prejudiciat statul român cu două milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2