Date companie
 
 
 
 

Descinderi, la traficanții de droguri din șase județe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : droguri, traficanti, descinderi
 

Descinderi în forță, la domiciliile traficanților de droguri din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Bihor, Hunedoara și Dolj. Suspecții comercializau stupefiante chiar în căminul unei facultăți din Timișoara. Polițiștii și procuroii DIICOT au reușit să aducă la audieri 30 de persoane.

Blurați cătușele și fețele celor reținuți!

AMBIANȚĂ (îl bagă în mașină) "- De ce ați fost reținut?"

AMBIANȚĂ (îl bagă pe altul în mașină) "- Ce-ai făcut? De ce ești reținut? Ești vinovat?"

ANGELA PETCU, procuror D.I.I.C.O.T.: Din ianuarie 2011, monitorizăm gruparea infracțională respectivă, (...) interceptări telefonice, cumpărări supravegheate de droguri."

Traficanții aduceau canabis din Cehia și pastile de Ecstasy din Olanda. Drogurile erau distribuite în cluburi, dar procurorii au informații potrivit cărora o parte dintre stupefiante ajungeau în căminul Universității de medicină și farmacie din Timișoara.

ANDREI MOTOC, purtător de cuvânt, U.M.F.: "E regretabil dacă au existat asemenea cazuri. (...) Este normal să existe, la intrare și la ieșire, un sistem de monitorizare, dar - într-o democrație - noi nu putem ști ce se întâmplă în camera fiecăruia."

Un gram de canabis era vândut cu 12 euro, iar o pastilă de ecstasy, cu sume cuprinse între 8 și 10 euro. Peste 40 de persoane sunt cercetate în acest dosar.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Grupare de traficanți de droguri, destructurată în Capitală ( 25 Februarie 2021 )

  Grupare de traficanți de droguri, destructurată în Capitală! Polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit o grupare care distribuia heroină și substanțe psihoactive în zonele în care locuiau oameni fără venituri, sau cu antecedente penale.

 • Descinderi la evazioniști ( 8 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor din Capitală în București și în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare. Au fost efectuate percheziții în județele Ilfov, Călărași, Mehedinți, Buzău, Dolj, Ialomița și Sibiu.

 • Percheziții la traficanții de droguri din Reșița ( 9 Iulie 2020 )

  Polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraș-Severin au făcut 29 de percheziții la persoane suspectate de trafic de droguri si substante cu efecte psihoactive. Oamenii legii au ridicat diferite cantități de...

 • Aproape trei tone de droguri, scoase de pe piață, în primele 11 luni ale anului 2019 ( 4 Ianuarie 2020 )

  Aproape trei tone de droguri au fost scoase de pe piață de polițiști și procurori DIICOT. În primele 11 luni ale anului 2019 au fost destructurate 57 de grupuri de traficanți de stupefiante, potrivit Inspectoratul General al Poliției Române. 

 • Jurnalist din Timișoara, la un pas să fie linșat de interlopi ( 22 Noiembrie 2019 )

  La un pas să fie atacat de interlopi! Dragoș Boța, editorul șef al unei publicații din Timișoara, a scăpat ca prin urechile acului din mâna interlopilor. Jurnalistul a aflat de la avocații grupării interlope Boncu, că membrii...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2