Date companie
 
 
 
 

Descinderi și razii în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, politisti, razii, descinderi
 

Descinderi în forță, în Capitală! În noaptea de joi spre vineri, peste o mie de polițiști au executat descinderi la mai multe adrese din București și au făcut razii în trafic. Acțiunile polițiștilor s-au soldat cu sancționarea persoanelor găsite în neregulă.

EMILIA MIHAI, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei "Au fost aplicate zeci de sancțiuni contraventionale la legea 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în spatiul public, dar și refuzul de legitimare. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea semnalelor rutiere și pentru lipsa documentelor de identitate."

În timpul acțiunii, polițiștii au prins și un tânăr de 24 de ani, care sustrăsese centrale termice în valoare de 40.000 lei, pe care le încărcase într-o dubă. Potrivit polițiștilor, bărbatul a invocat pretextul că a luat centralele termice de la locul de muncă, în contul salariului pe care nu și-l încasase. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

EMILIA MIHAI, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei "Un tânăr de 24 ani, care este reținut pentru 24 ore pentru furt și înșelăciune. În perioada 18-21 iulie, tânărul se pare că a pătruns prin metoda "chei potrivite" și a sustras bunuri de 40.000 lei."

Acțiunea desfășurată de Poliția Capitalei a avut ca scop identificare persoanelor urmărite penal sau care încalcă prevederile legale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2