Date companie
 
 
 
 

Descoperirea unui cadavru a provocat o complicată anchetă de crimă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, ancheta, crima, capre, barbat, cadavru, tiganasi, bucati
 

Descoperire macabră, în Mehedinți! Dispariția misterioasă a unui bărbat s-a transformat într-o complicată anchetă de crimă. Asta, după ce, la șase luni de la dispariția fără urmă a unui bărbat, au fost găsite bucăti din cadavrul său. Cel care le-a descoperit este, culmea, chiar omul bănuit inițial că l-a ucis pe dispărut, el fiind și ultima persoană care l-a vazut în viață.

VOX "Au găsit acum o cizmă, o mână, un picior."

În urmă cu șase luni, un localnic din Țigănași, a plecat cu caprele unui vecin la păscut și nu a mai revenit acasă. Proprietarul animalelor le-a povestit tuturor că s-a întâlnit cu el și l-a chemat în sat, dar el a refuzat să vină.

VOX "A fost cu caprele, s-a întâlnit cu alt băiat care i-a spus: ai grijă că tu bagi caprele în grâul oamenilor! S-a întâmplat să intre caprele în grâul respectiv. După aceea, a disparut!"

Abia după două saptamâni, sătenii au anunțat dispariția bărbatului. Întreaga zonă a fost scotocită pas cu pas, dar nici urmă de bărbatul dispărut. Urmarea: sătenii au început să-l suspecteze de crimă pe bărbatul care l-a văzut ultima dată.

VOX "- Eu cred că a avut o sticlă de băutură acolo, a băut în continuare și a vrut să plece acasă. Așa gândesc eu, și a vrut să plece acasă, a luat-o prin mlaștină și acolo a rămas. - Înțelegem că ați fost detectat. - Da, de două ori. - Și ați trecut testul? - Nu mi-a zis nimeni nimic."

VOX "Eu consider că dacă îl omora sau îl îneca, mai anunța politia că a găsit?"

Anchetatorii nu exclud varianta crimei, dar investigațiile vor fi țintite pe o anumită cale abia după ce legiștii vor consemna concluziile în raportul medico-legal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2