Date companie
 
 
 
 

Detalii șocante, în cazul crimei urmate de sinucidere, de la Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, sinucidere, pitesti, arma, crima, divort, bilet
 

Ies la iveală informații șocante în cazul crimei de la Pitești, urmată de sinucidere.

ANA IACUB, reporter ”Anchetatorii au stabilit că Polițistul de 29 de ani și-a împușcat mai întâi copilul care dormea, după care s-a sinucis. Surse judiciare au precizat că polițistul a folosit arma de serviciu, pentru a-și ucide băiețelul în vârstă de trei ani și a se sinucide. În apartament au fost descoperite și mai multe bilete prin care polițistul încerca să-și explice gestul, dar conținutul acestora nu a fost făcut public.”

Cadavrele, găsite în același pat, au fost duse la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Investigatorii așteaptă raportul medico-legal, pentru a stabili în ce stare se afla bărbatul, înainte de comiterea faptelor. Este posibil ca polițistul să fi consumat alcool sau să se fi aflat sub influența substanțelor psihotrope. Potrivit Poliției Române, angajatul M.A.I. nu era în cercetare disciplinară sau administrativă la serviciu. În plus, cei doi soți divorțaseră în urmă cu câteva zile la notar, dar nu există probe că între ei ar fi fost tensiuni. Fosta soție, și ea polițistă în cadrul Serviciului Economic din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, nu a dat niciun semn că ar fi avut probleme cu fostul soț. Sâmbătă dimineață, femeia și-a dus copilul la fostul soț și peste zi l-a sunat pe mobil, însă, acesta nu i-a răspuns. Îngrijorată, a mers la locuința acestuia, a sunat la ușă și, când a văzut că nu-i deschide ușa, a chemat pompierii. După descoperirea macabră, și-a alertat colegii polițiști. Bărbatul era angajat în poliție din 2011 și lucra la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești. El a fost supus ultima dată testării psihologice în luna ianuarie a acestui an și a trecut evaluarea fără probleme.

ANA IACUB, reporter ”Anchetatorii iau în calcul și gelozia, care l-ar fi putut împinge pe bărbat la astfel de gesturi extreme. După despărțire, bărbatul trăia cu impresia că fosta soție și-a găsit un iubit, tot polițist. Cu atât mai mult, cu cât femeia este cea care a cerut divorțul.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2