Date companie
 
 
 
 

Detalii șocante în cazul fetei de 14 ani care s-a spânzurat din dragoste

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, sinucidere, mama, spanzurat, copii, tatal, munca, rude, fata, psihiatrie, garceni, dragoste, starinatate
 

Sinucidere șocantă, în comuna Gârceni, județul Vaslui! O fată de 14 ani s-a spânzurat după o ceartă cu mama ei, care i-a reproșat faptul că avea un iubit cu 8 ani mai mare. În timp ce se certau, mamei i s-a făcut rău și a fost transportată de urgență la spital. După plecarea ambulanței, fata s-a spânzurat de un pom, în gradina din spatele casei.

VOX "Discuțiile au fost destul de aprige de o oră, o oră și ceva, așa încât mama a ajuns la spital."

Rudele spun ca fetei îi era teamă și de faptul că tatăl său, aflat la muncă în străinătate, va afla de relația cu băiatul de 22 de ani.

VOX "Motivul că nu o lasă să vorbească cu băiatul acela. Știa că trebuie să ajungă taică-su săptămâna asta și îi era frică de părinți."

VOX "Acum vine și el acasă, nu i s-a spus că fata e moartă, nu i s-a spus că sunt atâția kilometri. I-am spus că soția se simte foarte rău."

Sinuciderea fetei i-a provocat mamei o criză nervoasă și, acum, este internată la Psihiatrie. Familia mai are șase copii, care au ajuns în grija rudelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2