Date companie
 
 
 
 

Deținut evadat din Penitenciarul Galați, căutat de jandarmi și polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, penitenciar, jandarmi, politisti, vasile, evadat, detinut, cornel
 

Alerta maximă, la Galați! Un deținut în vârstă de 27 de ani, condamnat definitiv la un an de închisoare pentru lovire, care își ispășea pedeapsa în regim deschis, a evadat, sâmbătă după-amiază, din Penitenciarul Galați. Imediat după declanșarea alertei, au fost organizate filtre pentru prinderea evadatului.

AMBIANȚĂ "- Personajul din imagine, evadat de la penitenciar, vă spune ceva? - Nu. - Și portbagajul, vă rog! Mulțumesc! Drum bun! Nu l-ați văzut, nu? - Nu, nu!"

Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Galați, preluat de Mediafax, Vasile Cornel, în vârstă de 27 de ani, a evadat, sâmbătă, în jurul orei 15:20, din interiorul închisorii. Gardienii au dat alarma în momentul în care și-au dat seama că deținutul a dispărut. Pentru prinderea evadatului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații. Au fost blocate căile de acces, a fost alarmat personalul și au fost trimise mai multe echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Galați. De asemenea, s-a declanșat cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Galați, Inspectoratul Județean de Jandarmi Galați si Poliția de Frontieră și au fost organizate filtre în toată regiunea.

AMBIANȚĂ "- Un evadat de la penitenciar avem. - Și portbagajul! - O zi bună! - Nu l-ați văzut pe individul din poză? - Nu, nu l-am văzut."

Politistii au descins și la casa familiei evadatului și au împânzit întreaga zonă.

VOX "- Știam că e în Spania. - Unde? - În Spania, la muncă. Nu știam că e închis."

Conducerea Penitenciarului Galați a dispus o anchetă administrativă, pentru stabilirea circumstanțele în care a evadat deținutul. Totodată, acțiunile de căutare continuă. Potrivit comunicatului emis de Penitenciarul Galați, deținutul are 1,68 metri înălțime, structură atletică, fața ovală, ten deschis, frunte mijlocie, păr șaten închis, ochi căprui, nas rectiliniu, este tuns scurt și are barba rasă. În momentul evadării purta un tricou negru, pantaloni negri și adidași albi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2