Date companie
 
 
 
 

Deținutul care a evadat de la Penitenciarul Jilava a fost prins

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prins, detinut
 

Deținutul condamnat la 7 ani de închisoare pentru tâlhărie, care a evadat de la Penitenciarul Jilava, a fost prins de autorități. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost capturat pe baza unor informații obținute de la personalul închisorii. Gardienii îl considerau disciplinat și muncitor, așa că fusese trimis să supravegheze decantorul unității.

prin telefon: CRISTI MICU, purt. de cuv. al Penitenciarului Jilava: "Deținutul muncea singur la acel punct de lucru (...) Nu a avut niciun fel de problemă, muncește din 2010, a participat la acțiuni lucrative pe bazã de voluntariat, nu a ridicat niciun fel de problemã comportamentalã și a fost recompensat de 8 ori."

Deținutul nu era supravegheat de paznici, pentru că munca sa nu implica folosirea de obiecte periculoase. Prin activitățile de pânã acum, deținutul reușise să-și reducă pedeapsa cu 4 luni. El ar fi putut sã se întoarcã în scurt timp acasã, la cei patru copii.

prin telefon: CRISTI MICU, purt. de cuv. al Penitenciarului Jilava: "Acesta este panoul de comandă pe care deținutul avea obligația să-l supravegheze urmând acești indicatori. Trebuia sã facã foarte puțin și trebuia să se întoarcã la ora 6 la unitate. "

Bărbatul a fost readus în Penitenciarul București Jilava. Deținutul poate primi pentru evadare o pedeapsă cuprinsă între 6 luni și doi ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fata incendiată de criminal, în stare critică ( 14 Iunie 2020 )

  Fata de 17 ani din Mehedinți, incendiată de un fost condamnat pentru crime, eliberat anul trecut din închisoare, a fost transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București. Ea este în stare extrem de gravă...

 • Liviu Dragnea rămâne după gratii ( 9 Iunie 2020 )

  O nouă cerere, o nouă respingere! Tribunalul București a respins ca nefondată, cererea prin care care fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat din închisoare, pe motiv ca este deținut ilegal.

 • Evadatul din Penitenciarul Ploiești, prins de sătenii din Bălțești ( 16 Mai 2020 )

  Evadat din Penitenciarul Ploiești, prins după o lună! Culmea, deținutul a fost capturat de localnici, nu de polițiști. El a fost identificat în timp ce punea la cale un alt jaf. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, evadase...

 • Un deținut din Penitenciarul Giurgiu, înjunghiat mortal de colegul de celulă ( 25 Decembrie 2019 )

  Un deținut din Penitenciarul Giurgiu a murit, în prima zi de Crăciun, în urma unei încăierări spontane cu un coleg de celulă. Cei doi condamnați s-au luat la bătaie, ambii fiind închiși în regim de maximă siguranță.

 • Deținutul evadat la Focșani a fost capturat ( 22 Septembrie 2019 )

  Deținutul de la Peniutenciarul Focșani, care a evadat, vineri, de la punctul de lucru Golești, a fost prins! Polițiștii l-au capturat, aseară, în jurul orei 22:30, pe raza comunei Poiana Cristei, după circa 30 de ore de căutări...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2