Date companie
 
 
 
 

Dezastru în Corbu, județul Constanța, după o viitură devastatoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, viitura, case, inundatie, distruse, corbu
 

Dezastru în urma viiturii care a măturat satul Corbu, în județul Constanța! Apele învolburate au pus la pământ trei case și au afectat grav zeci de gospodării. În încercarea de a mai recupera ceva din bunuri, oamenii își riscă viața intrând în casele care stau să se prăbușească în orice moment. Este și cazul lui Mihai, care vrea să ia hainele strânse de-a lungul anilor de mama lui, pregătite pentru înmormântare.

VOX "Am lucrurile mamei care-i pregătită pentru înmormântare. Risc viața, ce să fac acum? Trebuie să i le scot, ea are 83 de ani. Dacă le prinde aici nu mai pot recupera nimic."

VOX "- Dacă se prpbușeste pe matale? - Păi, mor. Și așa sunt bătrână, dar măcar să scot lucrurile, să-mi dea de pomană."
 
Cu lacrimi în ochi sinistrații spun că într-o singură noapte viitura le-a răpit tot ce au agonisit.

VOX "Unde stai cu un copil mic în casa asta, unde stai? Toată casa, toată mobila, covoare, mobila, tot, tot, toată munca."

Zeci de gospodării din Corbu au fost inundate în urmă cu două nopți din cauza unei viituri puternice. A plouat într-o noapte cât pentru cinci luni. Peste 20 de șoferi au văzut moartea cu ochii! Drumul s-a transformat într-o mare de apă, iar mașinile au fost purtate în derivă. Unele au fost aruncate în calea ferată ruptă, altele în copaci. Unii sinitrați speră că, după evaluarea pagubelor, vor primi sprijin de la stat pentru a-și reface casele distruse, alții că își vor recupera pierderile din asigurarea pentru locuințe..« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2