Date companie
 
 
 
 

Dezastru, în urma celor care au stat în carantină, la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, gunoaie, carantina, mizerie, rupt, mobilier
 

Dezastru lăsat în centrele de carantină din Galați, de persoanele care au stat acolo! În fotografiile postate pe rețeaua de socializare de reprezentanții Primăriei Galați se văd spațiile de locuit așa cum erau înainte de a-i găzdui pe carantinați și cum au lăsat aceștia în urma lor, după ce au ieșit din carantină. În postarea sa, viceprimarul Picu Apostol Roman se arată revoltat de bătaia de joc a carantinaților.
„CINE-I OM ȘI CINE-I CÂINE? Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei și care au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați”, comentează viceprimarul.

COSMINA STOIAN, reporter ”Mormane de gunoaie, resturi alimentare, bidoane de bere goale și mucuri de țigară aruncate peste tot. Asta au găsit, în majoritatea încăperilor, angajații Primăriei Galați și cei de la Direcția de Sănătate Publică. De asemenea, pe holurile clădirii și în camere, mobilierul a fost distrus.”

Unele dintre aceste apartamente folosite ca spații de cazare pentru cei aflați în carantină au fost inaugurate recent. Fotografiile postate pe Facebook au stârnit revolta oamenilor, care au postat sute de comentarii prin care cer pedepsirea celor vinovați. Conducerea Primăriei a anunțat că analizează posibilitățile legale pentru a-i trage la răspundere pe cei care au lăsat mizerie și distrugere în urma lor.


Dezastru, în urma celor care au stat în carantină, la Galați

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2