Date companie
 
 
 
 

Dezbateri cu nervi, în comisiile parlamentare, pe tema bugetului pe 2014

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buget, parlament, nervi, aviz, comii, galceava
 

Bugetul de anul viitor, motiv de gâlceavã în Parlamentul României! Lucrările comisiilor parlamentare, care trebuie să-și dea avizul pe proiectul legii bugetului României pe 2014, au fost marcate, vineri, de discuții aprinse și nervi.

AMBIANȚÃ "- N-aveți drept la replicã! La replicã, în Parlament, au doar parlamentarii. - Mulțumesc! Bunã ziua!"

AMBIANȚÃ "E pentru prima oarã, cînd nu se permite în această comisie o explicare scurtã. Iar, dumneavoastră, vã comportați dictatorial. N-o sã rãspund provocãrii dumneavoastrã!"

Parlamentarii și sindicaliștii din Educație nu s-au înțeles pe bugetul învãțãmântului!

prin telefon: CONSTANTIN RADA, lider F.S.I. Dolj "Am atras atenția că e jenant să spui că ai făcut o creștere salarială de 10 la sută. Pentru tinerii care au o vechime între 0 și 6 ani, asta însemna 80 de lei maxim, restul neprimind nimic."

prin telefon: RALUCA TURCAN, deputat PDL "Pana la urmă, dezbaterea, ca formă, s-a transformat în mascaradă."

O altã comisie, un alt scandal! De data aceasta, vicepremierul Liviu Dragnea a dat vina pe ministrul Daniel Chițoiu, pentru rectificarea negativã din toamnã.

LIVIU DRAGNEA, vicepremier "Vreau sa spun ca rectificarea bugetară negativă a fost generată de o proastă colectare a veniturilor la bugetul de stat, de care se ocupă Ministerul de Finanțe."

Ceartã în toatã regula si la Comisia pentru transporturi, între Relu Fenechiu și Ramona Mãnescu.

RAMONA MÃNESCU, ministrul Transporturilor "Eu am reprezentat România la Talinn, am reprezentat Romania acolo. Ceea ce a omis Fenechiu să spună că în negocierile făcute la Talinn s-a discutat finalizarea. Negocierile le-a fãcut dumnealui. Cred ca s-a dat afară, pentru că nu a reușit, în aceste negocieri."

Premierul Victor Ponta a precizat, recent, că parlamentarii USL vor rămâne în București și vor lucra până când proiectul de buget pentru anul viitor primește aprobarea finală, iar legea este promulgată.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2