Date companie
 
 
 
 

Din cauza legii antifumat, administratorul unui club din Constanța își transformă afacerea în asociație

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, lege, club, fumat, asociatie, administrator
 

Soluție inedită pentru a se putea fuma într-un club din Constanța! Timp de două săptămâni în care nu s-a mai putut fuma în localuri, patronii au gândit strategii pentru a-și păstra clienții fumători. Astfel, unui administrator de club din orașul de la malul mării i-a venit ideea să-și transforme afacerea în asociație. Doar membrii au acces, însă, în local. Ca să înțeleagă toată lumea cum stau lucrurile, administratorul a postat și un mesaj pe pagina de facebook a clubului, în care precizează, cităm: "Haideți să ne înțelegem. Nu suntem club de fumători și nu vom fi niciodată. Nu acceptam membri în Asociația noastră așa ca să mărim numarul frustraților. Nu ne interesează o cantitate, ci o calitate.", am încheiat citatul.

prin telefon: DANIEL FENECHIU, deputat PPDD "Eu cred că varianta asociativă este în concordanță cu legislația europeană, însă legislația românească din păcate nu îi permite. S-a făcut o reglementare talibană, antieuropeană și antifumători nu împotriva fumatului."

De cealalt parte, cei care s-au supus legii spun că simt din plin această schimbare.

VOX "Mai greu ca de obicei! Lumea preferă să stea acasă. Cei care vin se plâng că este frig afară. Poate va fi mai bine la vară."

VOX "Cred că ar trebui să fie cum a fost inițial. Să facă spațiu special pentru fumători și să rămână așa!"

Cei mai încântați sunt, evident, nefumătorii.

VOX "E mai curat aerul și mi se pare normal să ne respectăm unii pe alții."

Legile antifumat au fost adoptate în mai multe țări din Uniunea Europeană încă din 2006. Irlanda a fost prima care a interzis fumatul în spatiile publice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2