Date companie
 
 
 
 

Directoare de școală, bătută de părintele unei eleve

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploiesti, scoala, batuta, eleva, tatal, directoare, imbracata, inadecvat, decolteu
 

Scenă șocantă, într-o școală din Ploiești! Directoarea școlii a fost bătută de un părinte, chiar în fața elevilor. Totul a pornit de la ținuta unei eleve de clasa a opta, care venise la ore fără uniformă și cu o bluză decoltată. Directoarea, care este și profesoară de română la clasa fetei, a remarcat ținuta acesteia și a trimis-o acasă, ca să îmbrace o ținută adecvată pentru un elev. Reacția tatălui fetei, un bărbat de etnie romă, a fost, însă, opusul a ceea ce s-ar aștepta de la un părinte. În loc să-și muștruluiască fiica, a plecat furios spre școală, ca s-o pedepsească pe directoarea care nu aproba ținuta inadecvată.

TUDOREL OANĂ, inspector școlar, I.S.J. Prahova ”Directoarea a fost bătută crunt de un părinte, chiar în fața elevilor. A început să țipe, să o jignească, de ce i-a trimis fata acasă. A lovit-o peste față, dând-o cu capul de ușă. I s-a facut foarte rău, colegii au inceput să țipe.”

Profesoara bătută a fost transportată de colegi la spital.

ANDREI ILINCA, purtător de cuvânt, Spitalul de Urgență Ploiești ”Este vazută de neurochirurg, pentru un traumatism facial minor. Este în investigații suplimentare, prescrise de neurochirug.”

GEORGIAN DRĂGAN, purtător de cuvânt, I.J.P. Prahova ”Deplasându-se la fața locului, au identificat bărbatul respectiv, l-au condus la sediul poliției pentru audieri.”

Incidentul i-a speriat pe dascălii din școală.

VOX ”Că s-a ajuns până aici, mi se pare extrem de grav. Nu avem niciun fel de sprijin, niciun fel de apărare.”

Pe numele bătăușului a fost întocmit dosar penal pentru lovire. El își va primi pedeaspa, în funcție de numărul zilelor de îngrijire medicală acordate victimei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2