Date companie
 
 
 
 

Directorul Institutului Teologic Romano-Catolic Alba a fost batut de trei scandalagii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, barbati, batut, alcool, director, alba, teologic, iulia, institut, romano, catolic
 

O anchetã a fost demaratã la Alba Iulia, dupã ce trei bãrbati aflati sub influenta bãuturilor alcoolice l-au luat la bãtaie pe directorul Institutului Teologic Romano-Catolic. Barbatii au baut intr-un club, dupa care au plecat spre centrul orasului. Pe drum, au aruncat cu pietre in geamurile a sase case. Au dat cu pietre si în cladirea Institutului Teologic, moment în care directorul institutiei a iesit ca sã incerce sa-i linisteascã. A încercat si sã-i fotografieze, dar asta i-a înfuriat si mai rãu pe scandalagii.

ZOLTAN OLAH, director, Institutul Teologic Romano-Catolic Alba Iulia "Au strigat jos ungurii. Afarã cu ungurii din tarã si asa ceva... Si nu este prima datã când aud. De ce urãsc ei pe noi de pe strada Pãcii. Asta vreau sã aflu!"

VOX "Dãdeau cu bolovani în geam. Ãsta e bolovanul din casã. Mi-a rupt perdeaua, mi-a spart pe acolo, ieri am facut curãtenie. L-au bãtut pe domnul director Olah cu pumnii, cu picioarele. Pe directorul ãsta de la seminar."

Oamenii legii spun cã a fost un incident izolat, fãrã nicio conotatie interetnicã.

LUMINITA RAC, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Alba "Doi cetãteni au iesit sã-i fotografieze, unul a fost lovit, celuilalt i s-a sustras aparatul foto."

Dupa semnalarea incidentului, ambasadorul Ungariei la Bucuresti a mers special la Alba Iulia. Dupã ce a discutat cu primarul si cu politistii, s-a convins cã a fost doar un caz izolat.

OSKAR FUZES, ambasadorul Ungariei la Bucuresti "Am avut o teamã cã ar putea fi un scandal interetnic, au strigat împotriva ungurilor, sã plece din tarã, chiar dacã erau bãuti, nu ne place acest lucru."

Doi dintre cei trei scandalagii au fost retinuti de Politie si sunt cercetati pentru distrugere, lovire si tâlhãrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2