Date companie
 
 
 
 

Directorul interimar al S.R.I, Florian Coldea, audiat la Comisia de control asupra activității S.R.I.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : udrea, audiere, sri, comisia, coldea, afirmatii, echidistanta, neutralitate
 

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, a declarat luni, la finalul audierii sale în Comisia parlamentară de control a Serviciului, că respinge "categoric" afirmațiile făcute în spațiul public la adresa sa, pe care le consideră "denigratoare și lipsite de orice fundament real".

FLORIAN COLDEA, director interimar S.R.I "Am pus la dispoziția Comisiei toate informațiile solicitate și am răspuns la întrebările adresate de fiecare membru al Comisiei la cele cinci puncte ale ordinii de zi. Am prezentat faptul că pe durata anului trecut, an puternic marcat de retorică electorală, atât instituția cât și conducerea SRI au acționat în condiții de deplină neutralitate și echidistanță politică, iar activitatea în relația cu reprezentanții Justiției, Ministerului Public, fie că vorbim de Parchetul General, DNA sau DIICOT, s-a desfășurat strict în limitele legii și ale protocoalelor de cooperare.

Florian Coldea a făcut precizări și cu privire la afirmațiile publice din ultima perioadă, la adresa SRI și a sa personal.

FLORIAN COLDEA, director interimar S.R.I "După ce am răspuns tuturor întrebărilor am solicitat comisiei permisiunea de a mă retrage, astfel încât directorul general pentru securitate, cel care a inițiat și realizat verificarea internă, să poată prezenta în condiții obiective informațiile rezultate din această verificare și să răspundă la întrebările comisiei."

Generalul Coldea a declarat că respinge acuzațiile formulate la adresa sa, dar consideră că oricine ar avea informații despre încălcări ale legii trebuie să semnaleze acest lucru în justiție sau la Comisia comună permanentă a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității S.R.I..

FLORIAN COLDEA, director interimar S.R.I "Resping categoric afirmațiile exprimate public la adresa SRI și a mea, pe care le consider denigratoare și lipsite de orice fundament real.

Directorul interimar al S.R.I. a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor privitoare la acuzațiile Elenei Udrea la adresa lui.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2