Date companie
 
 
 
 

Directorul liceului din Cogealac, acuzat de luare de mită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, cogealac, mita, flagrant, elev, profesor, inscriere, acuzat
 

Directorul liceului din localitatea constănțeană Cogealac a fost reținut pentru 24 de ore, acuzat de luare de mită. Profesorul Sorin Mică, de 42 de ani, a fost prins în flagrant, în timp ce primea 500 de lei pentru a înscrie un tânăr la liceu, la fără-frecvență, chiar dacă nu avea voie.

AMBIANTÃ (numãrã banii): "Patru, cinci... Uitati! - Stai, mãi, linistit. - Nicio problemã da? - Da, tinem legãtura. (bagã banii în buzunar) În caz cã uit sau ratez ceva... da!"

Tânărul care a dat banii învăța la o școală profesională și a vrut sã fie elev în clasa a 11-a la liceul din Cogealac.

AMBIANTÃ: "- Mitã, mitã! - Aici? (aratã cu lampa) - Da, aici! - Da. - Cititi cu voce tare! Cititi! - Mitã!"
AMBIANTÃ: "- De ce sã vã dea banii? - El ar fi vrut sã intre în acest liceu. - Si felul acesta dumneavoastrã îl ajutati sã intre în acest liceu? - Dar nu i-am promis nimic!"

TEODOR NIȚĂ, procuror Tribunalul Constanța: "Este acuzat de sãvârsirea infracþiunii de luare de mitã. Constând în aceea cã a pretins si primit suma de 500 de lei, pentru a facilita înscrierea într-un an scolar, în pofida regulilor legale."

Dacã va fi găsit vinovat, directorul ar putea face 7 ani de închisoare pentru luare de mită. Împotriva lui Sorin Bică va fi formulată propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, care va fi trimisă spre soluționare Tribunalului Constanța. Profesorul mai este cercetat într-un alt dosar, în care e bănuit de falsificarea unor diplome de absolvire.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2