Date companie
 
 
 
 

Directorul R.A.T.P. Ploiești primește amenințări, din cauză că vrea să stopeze furturile de carburanți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, transport, angajati, amenintari, dosar, ploiesti, director, regie, soferi, motorina, carburanti, penal, iancovici
 

Situație tensionată, la Regia Autonomă de Transport Public din Ploiești! Angajații l-au amenințat cu moartea pe director, după ce acesta i-a surprins în timp ce furau motorină din rezervoarele autobuzelor, chiar în curtea societății. În urma calculelor, s-a constatat că angajații sustrag cel puțin 1.500 de litri de combustibil, în fiecare lună. Unul dintre angajați a fost surprins chiar în momentul în care încerca să iasă pe poarta unității, cu un bidon de motorină. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru furt.

VOX  "Știam că nu e voie, dar aveam nevoie și, am zis, hai să iau de la autobuz, să iau zece litri de motorină, să mă servesc de ele și să le plătim, dacă ies depășire."

Directorul Regiei de Transport avea informații că se fură combustibil și a pus la punct un sistem eficient de supraveghere cu ajutorul camerelor video. De asemenea, a angajat o altă firmă de pază. Directorul susține că, în urma acestor decizii, a primit amenințări.

CRISTIAN IANCOVICI, director, R.A.T.P. Ploiești "În două rânduri, două telefoane. Am fost rugat să schimb paza actuală și să aduc firma care a fost înainte, că era mai bine. Și să am grijă, atât eu, cât și familia, că prea încerc să astup toate găurile."

În ciuda faptului că un coleg de-al lor a fost prins asupra faptului, șoferii susțin că nu se fură combustibil, iar spusele directorului privind amenințările primite sunt ironizate.

VOX "- Nu cred că e adevărat! Eu n-am auzit nimic, la ce să vorbesc prostii!? - N-ați văzut niciodată un șofer sustrăgând motorină? - Nu!"

VOX "- Dacă au văzut pe cineva, pot să spună. - Dumneavoastră n-ați văzut pe nimeni? - Eu n-am văzut pe nimeni. - Domnul director a primit și amenințări cu moartea. - Ei, lasă-mă, nu pot să cred!"

IULIAN BĂDESCU, primar, Ploiești "Am fost informat, de către directorul general, că a primit amenințări cu privire la integritatea fizică a domniei sale și a familiei domniei sale. Asta, pentru că, în ultimul timp, au fost destructurate, la nivelul regiei, mai multe modalități de furt."

Directorul a sesizat poliția atât cu privire la furturile în cauză, cât și referitor la amenințările primite în ultima vreme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2