Date companie
 
 
 
 

Disperat că era evacuat din casă de fosta nevastă, un bărbat și-a tăiat gâtul cu flexul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : taiat, barbat, executor, judecatoresc, elvetia, sotie, gatul, flexul, evacuat
 

Gest șocant făcut de un bărbat de 65 de ani din Ploiești! Omul și-a tăiat gâtul cu flexul, disperat că urma să fie dat afară din casa fostei soții. Bărbatul și-a pus capăt zilelor în momentul în care l-a văzut la poartă pe executorul judecătoresc, venit să pună în aplicare sentința prin care trebuia să elibereze locuința.

VOX "A venit executorul judecătoresc cu jandarmii și dânsul s-a sinucis."

VOX "Să-și ia viața pentru o casă! Era un om bun, un om deștept."

Bărbatul locuia fără forme legale în casa fostei soții, de care divorțase în urmă cu mulți ani. Recent, femeia i-a cerut bărbatului să elibereze locuința, iar pentru că acesta a refuzat, a mers în instanță și a obținut un ordin de evacuare.

VOX "Îl evacuează din casă, nu e casa lui e a soției, care este in Elveția."

Polițistii și jandarmii au fost nevoiți sa spargă poarta și ușile casei, pentru a intra în locuință. L-au găsit pe bărbat fără suflare, într-o baltă de sânge.

VOX "Persoana în cauză urma să fie evacuată din locuința în care nu locuia cu forme legale. E a fostei soții, care l-a tolerat o bună perioadă."

Vecinii spun că sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că bărbatul nu a creat niciodată probleme. Polițiștii au descoperit în casă un întreg arsenal de sisteme de supraveghere și bănuiesc că întreaga scenă ar fi fost filmată. Bărbatul care s-a sinucis și fosta sa soție aveau împreună un copil.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2