Date companie
 
 
 
 

Disperat că nu-și mai găsea de muncă, un șomer din Drobeta Turnu Severin s-a sinucis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medici, deces, sinucidere, bloc, Severin, turnu, drobeta, necropsie, legisti, concediat
 

Anchetă în cazul sinuciderii șomerului din Drobeta Turnu Severin! Deși principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este sinuciderea, aceștia verifică toate variantele, pentru a exclude posibilitatea unui gest criminal. Potrivit martorilor, disperat că rămăsese fără serviciu, omul s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje. Avea 53 de ani!

VOX ”Cu timpurile astea, omul nu o fi avut ce pune pe masă, nu o fi avut servici. Gânduri negre! Ce o fi zis, stai că-mi iau viața!”

Rudele lui spun că bărbatul a rămas șocat după ce a fost concediat de la firma la care lucra. A încercat să-și caute un alt loc de muncă, dar nu a reușit și a intrat în depresie. Nu a mai reușit să-și revincă și, până la urmă, gândurile negre l-au răpus.

VOX ”Stăteam de vorbă și am auzit o bubuitură, ca și cum s-au spart geamurile. M-am uitat și am văzut persoana jos întinsă.”

Cei care au văzut trupul prăbușindu-se la pământ au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. Impactul cu solul a fost, însă, nimicitor, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

VOX ”Echipajul ambulanței a fost chemat pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 55 de ani cu tentativă de suicid. Ajuns la fața solicitării, pacientul a prezentat leziuni incompatibile cu viața. Nu a mai putut fi resuscitat.”

După efectuarea necropsiei, legiștii vor consemna concluzia în raportul medico-legal care va fi pus la dispoziția procurorilor în dosar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2