Date companie
 
 
 
 

Distracția a intrat în prelungiri, în stațiunile montane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, turisti, munte, zapada, partie
 

Vacanțã prelungitã, pentru cei care au sãrbãtorit revelionul în stațiunile montane. Miilor de români care au petrecut revelionul la munte li s-au alăturat turiștii de weekend.

VOX "- Nu vã mai dați duși de-aici? Vacanțã prelungitã? - S-ar putea sã o prelungim. - Costã distracția la munte? - Este acceptabil, cred."

VOX "- Cum e distracția la munte? Costisitoare? - Nu, e chiar super!"

Distracția la munte este sport și voie bunã, la aer curat! Contează, însă, și ținuta, pe pârtie!

VOX "- Foarte frumos costumul tãu! E importantã moda pe pârtie? - Este, oarecum! Nu neapãrat, dar, așa, sã ai un costum de schi în trend!"

Fãrã griji și dornici sã învețe ceva nou, copiii se bucurã cel mai mult de vacanța la munte.

VOX "- Știu sã mã și dau cu placa. - De când ai învãțat? - De când eram micã. Și te distrezi la munte? - Da! - De când ești pe pârtie? - Vin de la 12 la 2, aproape în fiecare zi!"

VOX "- Anul ãsta e prima datã când pune schiurile în picioare. - Și ați închiriat instructor. - Bineînțeles! Fãrã, nu se poate!"

Turiștii vor încheia vacanța la munte duminică. Poliția Rutieră a suplimentat numărul agenților, pentru supravegherea traficului pe șosele. 6.000 de agenți de la Rutieră vor sta cu ochii pe șoferi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Panică printre turiștii români care merg în Grecia, din cauza unei informații eronate transmise de M.A.E. ( 1 Iulie 2021 )

  Grecii mențin măsura testării la graniță, pentru toți turiștii care călătoresc pe cale terestră, indiferent dacă persoanele sunt, sau nu vaccinate. Atenție însă, procedura testării se va face, la fel ca până acum...

 • Trei turiști, înzăpeziți pe drumul care leagă județele Gorj și Hunedoara ( 2 Mai 2021 )

  Peripeții în noaptea de Înviere, pentru o familie din Craiova! Oamenii au cerut ajutorul jandarmilor montani, după ce mașina în care se aflau a rămas blocată în zăpadă, în localitatea Runcu...

 • Unele grădinițe pot organiza activități pe durata vacanței ( 6 Aprilie 2021 )

  Anumite grădinițe din sistemul de educație vor funcționa și pe perioada vacanței de primăvară, cu avizul direcțiilor de sănătate publică! Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

 • Stațiunea Stâna de Vale, loc de poveste ( 4 Aprilie 2021 )

  Stațiunea Stâna de Vale din Masivul Vlădeasa, județul Bihor atrage ca un magnet turiștii de toate vârstele, din țară și din străinătate. Oamenii vin aici pentru relaxare, sporturi în aer liber sau drumeții, pentru a respira...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2