Date companie
 
 
 
 

Distracție, aer curat și activități în aer liber, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parcul, stana, vale, statiune, aventuri, happy, land
 

Distracție la superlativ, ativități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Parcul de aventură din stațiune, Happy Land, este creat după un concept unic, în care activitățile în aer liber sunt reunite într-un singur loc. Turiștii au fost de-a dreptul fascinați de activitățile puse la dispoziție de administratorii locului: nelipsitul bob alpin, tiroliana, tubing pe iarbă și cele 7 trasee prin copaci.

VOX „- Cum vă simțiți la Stâna de Vale? - Foarte bine, distractiv pentru copii, în special. - Ce ați încercat până acum? - Până acum, am încercat numai bobul alpin. Mai avem două ture și vedem ce ne mai rezervă stațiunea. - Cum vi se pare cu bobul? - Cu bobul e fain, o senzația interesantă, puțin ciudată. Ai impresia că zbori de pe șină, dar e ok, până te obișnuiești cu el.”

VOX „- Cum vă simțiți la Stâna de Vale? - Foarte bine, e o zi foarte frumoasă astăzi! Abia am venit, așteptăm să vedem ce ne rezervă ziua de astăzi. E prima tură, ne place, urmează să mergem în parcul de aventură.”

VOX 3 00 02 „- Ne simțim foarte bine, este foarte minunat aici, o zonă deosebită. - Parcul de aventuri cum vi se pare? - Ooo, foarte frumos și foarte interesant! Indicat e să vină toată lumea aici.” 

Și cei mici pot avea parte de distracție și activitități palpitante. Copiii au fost fascinați, în mod special, de traseele prin copaci. Pe lângă activitățile din parc, pe placul lor au fost și vizitele la obiectivele turistice din zonă. Peștera Urșilor, Cascada Vălul Miresei sau Săritoarea Ieduțului sunt doar câteva dintre locurile iubite de micii vizitatori.

VOX „- Cum au fost traseele? - Unele mai grele, unele mai ușoare, depinde de culori. - Care a fost cel mai greu? - Cel mai greu pe care m-am dat eu a fost albastru, pentru avansați sportiv. - Vii des la Stâna de Vale? - Destul de des, în unele weekenduri. - Și îți place? - Îmi place foarte mult! Cel mai mult îmi plac traseele prin copaci.”

VOX „- Cum au fost traseele? - Foarte frumos și o să mai vreau să mai vin. - Ești pentru prima dată aici? - Este a doua oară. - Cum ți se pare parcul de aventură? - Foarte bun.” 

Stațiunea Stâna de Vale atrage ca un magnet turiștii, care descoperă, astfel, locul în care pot petrece un concediu de poveste. Vizitatorii se pot bucura de plimbări în mijlocul naturii sau pot închiria biciclete pentru a explora împrejurimile. Atracțiile Parcului de Aventură Happy Land se dovedesc irezistibile pentru toți.


Distracție, aer curat și activități în aer liber, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Activități atractive, la Opera Comică pentru Copii ( 5 Iunie 2021 )

  Curtea Operei Comice pentru Copii din Calea Giulești, transformată într-un adevărat parc de distracții pentru copiii de toate vârstele. Activitățile propuse de instituția de cultură dedicată celor mici sunt atractive...

 • A fost sfințită piatra de temelie a mânăstirii greco-catolice de la Stâna de Vale ( 3 Iunie 2021 )

  Moment special, în stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor! Acolo a fost oficiată o slujbă de sfințire a pietrei de temelie și locului în care va fi ridicată, pentru început o biserică, apoi întregul complex monahal...

 • Capitala, sufocată de gunoaie ( 26 Aprilie 2021 )

  Compania municipală de salubritate, bună de plătit amenzi, după ce au fost descoperite grămezi de gunoaie în Parcul Unirii din București! Cel puțin așa a anunțat șeful Gărzii de Mediu...

 • Stațiunea Stâna de Vale, loc de poveste ( 4 Aprilie 2021 )

  Stațiunea Stâna de Vale din Masivul Vlădeasa, județul Bihor atrage ca un magnet turiștii de toate vârstele, din țară și din străinătate. Oamenii vin aici pentru relaxare, sporturi în aer liber sau drumeții, pentru a respira...

 • Zăpadă, aer curat și servicii ireproșabile, la Stâna de Vale ( 21 Martie 2021 )

  Iarna prelungită este pe sufletul turiștilor mari și mici, care aleg stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, ca destinație de vacanță ori pentru a petrece weekend-ul. Supranumită Perla Apusenilor, stațiunea este...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2