Date companie
 
 
 
 

Distracție, aer curat și activități în aer liber, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parcul, stana, vale, statiune, aventuri, happy, land
 

Distracție la superlativ, ativități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Parcul de aventură din stațiune, Happy Land, este creat după un concept unic, în care activitățile în aer liber sunt reunite într-un singur loc. Turiștii au fost de-a dreptul fascinați de activitățile puse la dispoziție de administratorii locului: nelipsitul bob alpin, tiroliana, tubing pe iarbă și cele 7 trasee prin copaci.

VOX „- Cum vă simțiți la Stâna de Vale? - Foarte bine, distractiv pentru copii, în special. - Ce ați încercat până acum? - Până acum, am încercat numai bobul alpin. Mai avem două ture și vedem ce ne mai rezervă stațiunea. - Cum vi se pare cu bobul? - Cu bobul e fain, o senzația interesantă, puțin ciudată. Ai impresia că zbori de pe șină, dar e ok, până te obișnuiești cu el.”

VOX „- Cum vă simțiți la Stâna de Vale? - Foarte bine, e o zi foarte frumoasă astăzi! Abia am venit, așteptăm să vedem ce ne rezervă ziua de astăzi. E prima tură, ne place, urmează să mergem în parcul de aventură.”

VOX 3 00 02 „- Ne simțim foarte bine, este foarte minunat aici, o zonă deosebită. - Parcul de aventuri cum vi se pare? - Ooo, foarte frumos și foarte interesant! Indicat e să vină toată lumea aici.” 

Și cei mici pot avea parte de distracție și activitități palpitante. Copiii au fost fascinați, în mod special, de traseele prin copaci. Pe lângă activitățile din parc, pe placul lor au fost și vizitele la obiectivele turistice din zonă. Peștera Urșilor, Cascada Vălul Miresei sau Săritoarea Ieduțului sunt doar câteva dintre locurile iubite de micii vizitatori.

VOX „- Cum au fost traseele? - Unele mai grele, unele mai ușoare, depinde de culori. - Care a fost cel mai greu? - Cel mai greu pe care m-am dat eu a fost albastru, pentru avansați sportiv. - Vii des la Stâna de Vale? - Destul de des, în unele weekenduri. - Și îți place? - Îmi place foarte mult! Cel mai mult îmi plac traseele prin copaci.”

VOX „- Cum au fost traseele? - Foarte frumos și o să mai vreau să mai vin. - Ești pentru prima dată aici? - Este a doua oară. - Cum ți se pare parcul de aventură? - Foarte bun.” 

Stațiunea Stâna de Vale atrage ca un magnet turiștii, care descoperă, astfel, locul în care pot petrece un concediu de poveste. Vizitatorii se pot bucura de plimbări în mijlocul naturii sau pot închiria biciclete pentru a explora împrejurimile. Atracțiile Parcului de Aventură Happy Land se dovedesc irezistibile pentru toți.


Distracție, aer curat și activități în aer liber, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2