Date companie
 
 
 
 

Distracție de vacanță, într-un peisaj de basm, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : munte, distractie, turist, stana, vale, peisaj
 

Distracția nu ține cont de anotimp, în stațiunea Stâna de Vale, acolo unde inima turistului pulsează în ritm cu natura. Situată la 1.100 de metri altitudine, în Masivul Vlădeasa, din Munții Apuseni, Stâna de Vale se mândrește cu un peisaj de basm, străbătut de izvoare cristaline și de 16 trasee montane bine marcate. Pescarii au șansa de a pătrunde în locuri tainice pentru a-și manifesta pasiunea, în timp ce amatorii de grătare și de focuri de tabără au parte de toate condițiile unor aventuri de neuitat. Din Stâna de Vale, se poate ajunge la cea mai mare cascadă din România, “Săritoarea Bohodei“, cu înălțimea de 96 de metri, și la Peștera Urșilor, celebră în lume pentru frumusețea interioară. Insinuate într-un peisaj de basm, peșterile Onceasa, Alunului și Meziad se alătură și ele slabei de obiective turistice cu care natura a înzestrat Stâna de Vale, stațiune supranumită pe bună dreptate Perla Apusenilor. Recunoscută pe plan internațional pentru tratamentele curative și pentru mijloacele de odihnă și recreere puse la dispoziția turiștilor, stațiunea beneficiază și de proximitatea cu Păstrăvăria Stâna de Vale, Cetățile Ponorului, Cabana Padiș.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crimă la stână ( 15 Septembrie 2019 )

  Caz șocant într-o comună din județul Dolj! Un cioban în vârstă de 38 de ani a fost găsit inconștient, într-un șanț din comuna Pielești, și cu numeroase urme de lovituri pe corp. 

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 • Stațiunea Stâna de Vale, locul pentru o vacanță de basm ( 20 Iulie 2019 )

  Aer curat și voie bună, la Stâna de Vale! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare săptămână, renumita stațiune montană din județul Bihor.

 • Bilanț dramatic, al accidentelor mortale pe munte ( 17 Iulie 2019 )

  Bilanț alarmant, prezentat de salvamontiști! Potrivit datelor făcute publice de salvatorii muntelui, în luna iunie au fost înregistrate 15 decese, un număr îngrijorător de mare de persoane decedate în urma accidentelor suferite pe munte.

 • Aventuri de vacanță, la Stâna de Vale ( 13 Iulie 2019 )

  Zonele de agrement din România reprezintă ținta favorită, în această perioadă, pentru românii care pleacă în vacanță sau care doresc să se distreze în weekend. Un loc în care distracția se împletește cu relaxarea, la aer curat, și care...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2