Date companie
 
 
 
 

DN 76, drumul rușinii de ani de zile, analizat la Miezul Problemei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drum, licitatie, DN 76, Miezul Problemei
 

DN 76, drumul gropilor de peste un deceniu continuă să dea bătăi de cap șoferilor. Național Tv a semnalat în mai multe ocazii problema cu care se confruntă cei care tranzitează drumul național 76, Oradea - Deva, întins pe 184 de km, una dintre cele mai aglomerate artere de circulație din vestul țării. În ciuda protestelor miilor de conducători auto, starea drumului continuă să fie deplorabilă, nedemnă de o țară europeană.


ELENA OPREA, realizator "Miezul Problemei": "Ne-am uitat la imagini, vedem cum arată acest drum în Sofia și în Grecia sau în Ungaria. La noi: dezastru."

Cum am ajuns să pierdem finanțările europene și în acest caz?

ALIN GOGA, fost director de Investiții, CNADNR: "Pentru acest drum, licitația a durat 6 ani. Anunțul a fost dat în 2008. Asta înseamnă eficiența? Oamenii aceia și-au meritat salariile dacă în șase ani de zile nu au fost capabili să facă o licitație? Sunt incompetenți și s-au lovit cap în cap interesele unora de la centru cu unele de la Cluj. Este un ghem de interese."

MIRCEA COȘEA, analist economic: "Posibilitatea atragerii de fonduri de la Banca europeană, din fondurile europene s-a pierdut și s-a ajuns la o finanțare prin bugetul național. Întrebarea este, știind că bugetul național este o sursă de finanțare în tot ceea ce înseamnă clientelism politic, așa s-a vrut?"

Emisiunea Miezul Problemei, difuzată în fiecare joi de la ora 21.15 și vinerea, de la 17.15 va reveni și în edițiile viitoare asupra acestui subiect care afectează zeci de mii de români și nu numai.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Licitația pentru măști de protecție gratuite, anulată ( 12 Iunie 2020 )

  Licitația pentru achiziția a peste o sută de milioane de măști chirurgicale a fost anulată de Ministerul Sănătății. Este vorba de licitația anunțată acum cu două săptămâni, în urma căreia Ministerul Sănătății trebuia...

 • Vaccinul antigripal, motiv de dispută între un deputat USR și Sorina Pintea ( 14 Octombrie 2019 )

  Vaccinul antigripal pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani, motiv de dispută între un parlamentar USR și ministrul interimar al Sănătății, Sorina Pintea. La acuzația lansată de Emanuel Ungureanu, că Sorina Pintea...

 • Echipamente de ultimă generație, pentru Poliția de Frontieră ( 11 August 2019 )

  Poliția de Frontieră vrea să achiziționeze echipamente de verificare de ultimă generație. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră intenționează să doteze sistemul aflat în administrare cu instrumente optice specializate, pentru...

 • Hoții de indicatoare de pe DN 67, prinși de polițiști ( 25 Iunie 2019 )

  Cei trei bărbați care au furat mai multe indicatoare reflectorizante de pe Drumul Național 67, în județul Gorj, au fost prinși. Și asta grație unui polițist aflat în timpul liber, care i-a anunțat pe reprezentanții Secției Drumuri Naționale...

 • Mobilierul stradal, scos de pe lista de priorități a municipalității ( 18 Martie 2019 )

  Primarul general Gabriela Firea a cerut, luni, Societății Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București S.A. anularea de urgență a licitației pentru mobilier urban cu valoare estimată la peste 110 de milioane de lei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2