Date companie
 
 
 
 

DN 76: porțiuni neterminate, denivelări, zone neasfaltate și marcaje greșite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drum, marcaje, DN 76
 

Drumul Național 76 continuă să dea bătăi de cap șoferilor! Porțiuni neterminate, denivelări, zone neasfaltate și marcaje greșite. Toate fac parte din peisajul conducătorilor auto nevoiți să traverseze DN 76. Dacă la acestea se adaugă vremea nefavorabilă, riscurile pentru șoferi cresc pe zi ce trece. La intrarea și ieșirea din Beiuș, liniile drepte continue pun în dificultate șoferii. Dezamăgiți, mai mulți locuitori ai zonei declară că marcajele respective mai mult îi încurcă pe conducătorii auto în loc să le vină în ajutor.

GEORGIA IANC, reporter
"Pe controversatul drum national 76 a mai aparut o problema, in ceea ce priveste marcajul longitudinal format din linie continua, de la intarea si iesirea din orasul Beius, marcaj care nu lasa soferii sa vireze la stanga. Prin urmare, toti conducatorii auto care vor sa intre inapoi in oras nu mai pot face acest lucru, fiind nevoiti sa incalce regulile de circulatie.”

Dan Popa, reprezentant al mișcării de protest DN76, declară că e o problemă atât pentru riverani cât și pentru cei care traversează aceasta porțiune de drum național. Oamenii fie nu pot intra pe proprietățile lor, fie nu pot alimenta la una din cele două stații de carburant de la intrare în oraș.

DAN POPA, organizator, mișcare de protest DN76
"Este o mare dezamăgire pentru noi ca de fiecare dată când pe acest drum se execută o lucrare, indiferent că este vorba de trasarea marcajului axial, despre podețe, șanțuri, stratul de uzură, intotdeauna nervi, stres. Acest drum trebuia terminat de 3 ani de zile. Am ramas blocati cand am vazut la intrarile in Beius, Lunca, Sudrigiu, Stei vazand ca intersectiile sunt blocate in intregime."

Politistii rutieri au inceput verificarea acestui tronson de drum.

IOANA LASCU, ofițer de presă, IPJ Bihor

"Politistii rutierei efectueaza verificari si vor inainta un punct de vedere administratorului drumului si vor dispune masuri in consecinta."

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere sustine că marcajele de pe drumurile nationale sunt trasate în baza unor avize primite inclusiv de la Politia rutiera astfel incat sa permita un flux cat mai rapid si cat mai lipsit de riscuri pentru cei care folosesc aceasta ruta.

ALIN ȘERBANESCU, purtător de cuvânt, CNAIR

"Cu tot regretul exista puncte de intoarcere, nu este un argument faptul ca un cetatan nu poate intra in curtea care este pozitionata pe drumul national, pentru ca isi pune in pericol si viata lui si pe cea a altor cetateni."

Situația Drumului Național 76 este în atenția Național TV de peste cinci ani. Pe parcurs, au fost realizate și difuzate mai multe reportaje, în care a fost prezentată starea drumului. Național TV va continua această campanie, până ce problema Drumului Național 76 va deveni o reală preocupare pentru autorități.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Hoții de indicatoare de pe DN 67, prinși de polițiști ( 25 Iunie 2019 )

  Cei trei bărbați care au furat mai multe indicatoare reflectorizante de pe Drumul Național 67, în județul Gorj, au fost prinși. Și asta grație unui polițist aflat în timpul liber, care i-a anunțat pe reprezentanții Secției Drumuri Naționale...

 • Lucrare de infrastructură care nu duce nicăieri, în București ( 9 Martie 2019 )

  Administrația Capitalei nu pare să aibă soluții pentru fluidizarea traficului. În vreme ce șoferii petrec ore întregi în trafic, lucrările de infrastructură care ar putea fluidiza circulația stau și ele încremenite la stop.

 • Stâna de Vale, sub domnia iernii ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă aduce și bucurie! În stațiunea Stâna de Vale, situată la 1.100 de metri altitudine, în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni ninge ca-n povești, iar stratul de zăpadă trece de un metru.

 • Drumețiile pe Vf. Omu, în siguranță ( 14 Septembrie 2017 )

  Turiștii care vor urca de acum înainte pe Vârful Omu din munții Bucegi vor avea mai multă siguranță! Traseul a fost reamenajat și igienizat, de la Babele până la vârful considerat cel mai înalt punct...

 • DN 76 Oradea - Deva, drumul incompetenței ( 9 Septembrie 2017 )

  Drumul Național 76 Oradea-Deva, drumul incompetenței guvernanților care s-au succedat la cârma țării de peste zece ani încoace pare blestemat! După patru ani, în care lucrările de reabilitare au bătut pasul pe loc...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2