Date companie
 
 
 
 

DNA a finalizat ancheta în dosarul ''Poșta Română''

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, acuzare, DNA, Posta Romana, Zsolt Nagy, Tudor Chiuariu
 

DNA a finalizat ancheta în dosarul ''Poșta Română'', în care anchetatorii i-au pus sub acuzare, acum aproape trei ani, pe fostul ministru al Comunicațiilor, Zsolt Nagy, dar și pe cel al Justiției din acea vreme, Tudor Chiuariu. Cei doi foști miniștri sunt învinuiți de abuz în serviciu contra interesului public. Procurorii anticoruptie au început luni să prezinte probele strânse în dosar.

ZSOLT NAGY , fost ministru al Comunicațiilor: "Asta este dorința clară de a fi trimis dosarul în judecatã, în condițiile în care procurorii nu știu să-mi rãspundã la aceasta întrebare."

In 2007, Directia Nationala Anticoruptie a început urmărirea penală pentru tranzacționarea unui teren. Atunci, printr-o Hotărâre de Guvern, un hectar al Poștei urma să devină baza unui important ansamblu imobiliar pe Calea Victoriei. In acest dosar au fost puse sub acuzare mai multe persoane, printre care fostul șef al Poștei Române-Mihai Toader- și alți directori din instituție. Un judecător care a intabulat terenul a fost pus si el pe lista acuzaților, deși făcea parte din proprietatea publică a statului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2