Date companie
 
 
 
 

DNA: Blaga, urmărit penal alături de Gheorghe Ștefan

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vasile blaga, DNA
 

DNA a început urmărirea penală a lui Vasile Blaga! Acesta a fost plasat sub control judiciar în dosarul de trafic de influență în care a fost audiat mai mult de două ore la sediul DNA Ploiești. În acest dosar sunt urmăriți penal și fostul primar din Piatra Neamț Gheorghe Ștefan și omul de afaceri Horațiu Brună Berdilă. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit în trei rânduri, prin interpus, suma totală de 200.000 de euro, precum și 500.000 de euro de la fostul edil.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter: "Vasile Blaga a anunțat că în urma acuzațiilor care i s-au adus astăzi de către DNA își depune demisia din funcția de copreședinte al PNL și șef al campaniei partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie. De altfel, Vasile Blaga nu mai poate candida la legislativele din toamnă, potrivit criteriilor de integritate pentru candidații PNL, adoptate în decembrie 2015."

Vasile Blaga a anunțat că va contesta măsura controlului judiciar la instanța supremă. În perioada săvârșirii faptelor, Elena Udrea era ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului. Aceasta a fost citată ca martor în acest dosar și a fost audiată la DNA Ploiești. La intrare, Udrea a spus, întrebată dacă o surprinde punerea sub acuzare a lui Blaga, că este ”neașteptată, având în vedere că până acum nu l-a întrebat nimeni nimic”.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2